PİKNİKTE KABUS

Soğukoluk Yaylası’nda manzara fotoğrafı çekmek için çıktığı ağacın tepesinden düşen Kerim Daş, hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 2.05.2019 00:23:12 0
PİKNİKTE KABUS

GAZİPAŞA’DA doğa resmi çekmek için ağaca çıkan bir kişi çıktığı ağaçtan düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 18.00 sırlarında Gazipaşa’nın Şahinler Mahallesi’ne bağlı Soğukoluk Yaylası’nda meydana geldi. 1 Mayıs İşçi Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen 59 yaşındaki Kerim Daş, ailesi ve arkadaşlarıyla sabahın erken saatlerinde yaylaya piknik yapmaya gitti. Yaylada keyifli bir gün geçiren Daş ve beraberindekiler, dönüş yoluna çıkmadan önce anı ve manzara fotoğrafı çekmeye karar verdiler.

 

ÇIKTIĞI AĞAÇ SONU OLDU

 

Bu sırda manzara fotoğrafı çekmek isteyen 59 yaşındaki Kerim Daş, iddiya göre yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki ağacın tepesine çıktı. Çıktığı ağaçta, dengesini kaybeden Daş, yüksek bir noktadan kayalık zemine düştü. Daş, yaşanan kazanın ardından olay yerinde hayatını kaybetti.  Ailesi ve arkadaşları durumu 112 Acil Servis ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ve sağlık görevlileri, Kerim Daş’ın öldüğünü tespit etti. Daş’ın cansız bedeni, olay yerine giden Cumhuriyet Savcısı tarafından incelendi.

 

Kerim Daş’ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı tarafından incelendikten sonra otopsisi yapılmak için Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna konuldu. Daş’ın yakınları ve sevenleri Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne akın etti.

 

Uzun yıllar Gazipaşa’da yaşadığı öğrenilen Daş’ın Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olduğu kaydedildi.