Tarih: 02.05.2019 00:22

AVCI KADIN İŞÇİLERİN YANINDA

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde sera ve camekânlarda çalışan kadın işçileri ziyaret etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olmasına rağmen, Gazipaşa’da kadın işçiler seralarda çalışmaya devam etti. Gazipaşa’da önemli geçim kaynağı olan sera işçiliği için 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de kadınlar çalışmalarına ara vermeden devam etti.  Gazipaşa’da kadın işçiler, sıcak havaya rağmen sera ve camekânlarda çalışmalarını sürdürdü.

 

KREM VE BALON HEDİYE ETTİ

 

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı ve ekibi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla seralarda çalışan kadın işçileri ziyaret etti. Ziyaretinde işçilere krem hediye ederek günlerini kutlayan Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı, çocuklara da balon verdi.

 

AVCI GÜNLERİNİ KUTLADI

 

İşçilerin günlerini kutlayan Avcı, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nüz kutlu olsun. Kadınlarımız, sera ve camekânlarda zor şartlar altında çalışarak ekmek paralarını kazanıyorlar. Bizlerde bugün de çalışan kadın işçilerimizi ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Tekrar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tüm emekçi işçilerimizin günü kutlarız” dedi.

 

Seralarda yevmiye ile çalışan işçiler de, kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı ve ekibine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —