SÖNMEZ’DEN YERLİ ESNAF ÇAĞIRISI

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, yaklaşan Ramazan ayı öncesi Gazipaşa halkına yerli esnaftan alışveriş yapın çağırısında bulundu.

GÜNDEM 2.05.2019 00:20:24 0
SÖNMEZ’DEN YERLİ ESNAF ÇAĞIRISI

GAZİPAŞA’DA Ramazan ayına sayılı günler kala alışveriş hareketliliği başladı. Vatandaşların Ramazan alışverişi yaptığı şu günlerde Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa halkına Ramazan alışverişini  yerli esnaftan yapın çağırısında bulundu. İlçe sakinlerini yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet eden Sönmez, “Esnafımıza sahip çıkalım” dedi. Ramazan ayı, bayramlar ve özel günlerin esnaf açısından büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Sönmez, “Bu tür özel gün ve zamanlar esnafımız tarafından iple çekilir. Böyle zamanlarda esnafımızın nefes alması için alış verişimizi yerli esnaftan yapmaya özen gösterelim. Gazipaşa halkını, Ramazan ayı alışverişini yerli esnaftan yapmaya davet ediyorum. Hep birlikte esnaflarımıza sahip çıkalım” dedi.

 

PANKARTLI ÇAĞIRI

 

Yerli esnafın desteklenmesiyle ilgili pankart yaptırıp Gazipaşa’nın çeşitli yerlerine astırdıklarına vurgu yapan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Biz yerli esnafımızın rahat bir nefes alması için elimizden geleni yapıyoruz. Konuyla ilgili pankart yaptırıp şehrin çeşitli noktalarına astık. Bu üç dört aylık bir çalışma. Pankartlardan zarar görenler oldu. Şimdi yeniden yaptırıyoruz. Bu konuda gereken çalışmalar yapılacak” şeklinde konuştu.