FEN LİSESİ’NDEN ALKÜ’YE ZİYARET

Gazipaşa Fen Lisesi, öğrencileri geleceğe hazırlamak ve lise son sınıfa geldiklerinde hangi mesleği seçeceklerini belirlemiş olmaları için üniversite bölüm tanıtımlarına başladı.

EĞİTİM 2.05.2019 00:15:11 0
FEN LİSESİ’NDEN ALKÜ’YE ZİYARET

GAZİPAŞA Fen Lisesi yönetimi,  gençlerin hedeflerini, taleplerini belirlemek için ilk olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne(ALKÜ) tanıtım gezisi düzenledi. Öğrencileri ALKÜ Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’ni gezdiler.

 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsün Yıldırım’dan Diş Hekimliği Fakültesi’nin bölümleri hakkında bilgi aldılar ve diş hekimi koltuğunu incelediler. Tıp fakültesi hakkında da bilgi alan öğrenciler,  bu fakülteleri kazanmak için nasıl çalışılması gerektiğini öğrenciler Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör,  “Öğrencilerimizin sınavına daha iki yıl var. Biz öğrencilerimizin talepleri şimdiden belirlemelerini ve bu taleplerine göre de çalışma yapmalarını, gayret göstermeleri gerektiğini şimdiden kavratmayı hedefledik. Bu tür etkinlikler ile öğrencileri bilinçlendirmek istiyoruz. Öğrencilerimizi geliştirmek için bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Gezi sırasında öğrenciler her ne yaparsak yapalım işimizi en iyi şekilde, ahlaklı ve güler yüzle yapmamız gerektiğini bilgi veren üniversite hocalarından dinlediler” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27