MHP İSTİŞARE YAPTI

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, hafta sonu ilçe başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan toplantıda yeni dönemde yapılacak çalışmalar masaya yatırılırken, ilçe başkanları ve meclis

SİYASET 29.04.2019 06:22:23 0
MHP İSTİŞARE YAPTI

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine seçilen MHP’li meclis üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Hafta sonu MHP Antalya il binasında yapılan toplantıya MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan’la birlikte MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, meclis üyeleri Hasan Can, Avni Atay, Murat Özgen, Adem Uludağ ve Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Muammer Dönmez katıldı. Geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapan MHP İl Başkanı Aksoy, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında emek harcayan isimlere teşekkür belgesi takdim etti. Yapılan toplantıda ise önümüzdeki 5 yıllık sürede yapılacaklar masaya yatırıldı.

 

“BAŞARILI SONUÇLARLA ÇIKACAĞIMIZDAN EMİNİZ”

 

Toplantıda konuşan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP’li meclis üyelerinin grup toplantıları yapacağını ve yapılacak toplantıların ardından meclis üyelerinin birlikte karar alacağını belirtti. Milliyetçi hareket Partisi’nin önümüzdeki yıllarda daha başarılı sonuçlar alacağını ifade eden Aksoy, “Belediye meclis üyelerimiz çalışmalarını yürütürken grup toplantıları yapılacak. Grup toplantılarında belediye meclis üyelerimizin grup kararına uyaraktan faaliyet göstermelerini temenni ediyoruz. MHP olarak önümüzdeki dönemlerde Antalya'da çok daha verimli, çok daha başarılı sonuçlarla çıkacağımızdan eminiz” diye konuştu.

“DAVAMIZIN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ”

 

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, “İl Başkanımız Sayın Mustafa Akosy ve Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan Beyefendinin katılımlarıyla istişare toplantımızı yaptık. Yapılan toplantıda 31 Mart seçimleri ve yeni dönemde partimizin ve meclis üyelerimizin yapacağı çalışmaları masaya yatırdık. Ayrıca 31 Mart seçimlerinde gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız herkese ve şahsıma, partimiz tarafından teşekkür belgesi verildi. Belgelerimizi, milletvekilimiz Abdurrahman Başkan Beyefendi ve İl Başkanımız Mustafa Aksoy Beyefendinin elinden aldık. Önümüzdeki süreçte; davamızın izinde, liderimizin emrindeyiz” dedi. 

 

“TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİZ”

 

Yapılan toplantı hakkında kısa bir açıklama yapan Gazipaşa Belediyesi MHP Meclis Üyesi Murat Özgen, “31 Mart seçimler sonrası MHP İl Teşkilatımızda istişare toplantısını gerçekleştirdik.Çalışmalarımızdan ötürü Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan Beyefendi ve İl Başkanımız Mustafa Aksoy Beyefendi teşekkür belgelerini takdim ettiler. Davamızın izinde, teşkilatımızın emrindeyiz” ifadelerini yer verdi.

 

BAŞKAN’IN FİNİKE ÜZÜNTÜSÜ

 

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ise etkin çalışmalarına rağmen Finike ilçesinde 73 oy farkla seçimi kaybettiklerini ifade etti. Sandıkların yeniden sayılması için çaba sarf ettikleri ancak sadıkların ancak bir kısmının sayıldığına değinen Başkan, 'Sandıkları saydıramadığımız için yüreğimiz kan ağlaya ağlaya Finike'yi bırakmak zorunda kaldık. Eminim ki bütün sandıklar sayılmış olsaydı Finike'den belediye başkanını biz çıkarmış olacaktık' dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27