Tarih: 29.04.2019 06:20

'SENİ ÇOK SEVİYORUM' BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA kurulan yeni tiyatro ekibi, ilk oyununu Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde oynadı. Erdinç Aydın’ın 'Seni Çok Seviyorum' adlı oyununu oynayan tiyatrocular büyük alkış aldı. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin katkılarıyla, Merkez Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Suat Ertürk yönetmenliğinde sahneye çıkan tiyatrocular büyük alkış aldı. Erdinç Aydın’ın yazdığı 2 perdelik oyunda, ayakta kalmaya çalışan bir tiyatro, sanata gönül vermiş oyuncular ve yönetmeninin son çıkacak olan imkânsız bir aşk hikâyesinin anlatıldı. Oyunda sıradan bir prova gününde yönetmen Tahir’in ve oyuncularının başından geçen beklenmedik olaylar aktarıldı. Cumartesi günü akşamı ilk kez izleyici karşısına çıkan amatör tiyatro oyuncularını, kalabalık bir izleyici gurubu takip etti. 

 

“ONLARA KUCAK AÇTIK”

 

Tiyatro oyunu sonrası ADD Gazipaşa Şube Başkanı Fehmi Tuncer ve Sayman Ebru Şen, oyunun yönetmeni Suat Ertürk’e çiçek takdim ederek başarılarından dolayı kutladı. ADD Şube Başkanı Tuncer, “Suat Ertürk hocamız ve ekibi, bu oyunun Atatürkçü Düşünce Derneği adına oynadı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni bir ekip kurmuşlar, bizim desteğimizi istediler bizde onlara kucak açtık. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyor ve tek tek kutluyorum” dedi.

 

“EKİP ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM”

 

Oyunun yönetmenliğini ve oyunculuğunu yapan Suat Ertürk ise, kendilerine destek veren ADD Gazipaşa Şube Başkanı Fehmi Tuncer ve yönetimine teşekkür etti. Ertürk, “Bu oyun için 6 aydır çalışıyoruz. Amatör ruhla çalışan ve provalarını aksatmayan tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah buradan herkes tebessümle yolcu edeceğiz. Dışarıda anı defterimiz var, bu deftere oyun hakkındaki görüşlerinizi, fikirlerinizi ve elentilerinizi yazabilirsiniz. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —