BAYRAKTAR’A DESTEK ZİYARETİ

Mayıs ayı içinde yapılacak TZOB Genel Kurulu’nda Şemsi Bayraktar’ı yeniden başkan olarak görmek isteyen Antalyalı ziraat odası başkanları Bayraktar’a destek ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNDEM 27.04.2019 11:09:58 0
BAYRAKTAR’A DESTEK ZİYARETİ

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Mayıs ayı ortasında 27. Olağan Genel Kurulu’nu yapacak. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın tek aday olarak girmesi beklendiği genel kurul öncesi Bayraktar’a ülke genelinden destek ziyareti sürüyor.

 

Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Antalya’da bulunan oda başkanlarıyla birlikte  TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a, genel kurul öncesi destek ziyaretinde bulundu. Bayraktar’a yapılan ziyarete Çelik’le birlikte, Alanya, Manavgat, Serik, Akseki, Muratpaşa, Finike, Kaş, Demre, Elmalı ve Korkuteli Ziraat Odası başkanları eşlik etti. Çelik ve beraberindekiler, TZOB Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Şemsi Bayraktar tarafından kabul edildi. Bayraktar’ın Genel Başkanlığa devam etmesini isteyen Antalyalı oda başkanları TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a 'arkandayız' mesajı verdileri. TZOB Genel Kurul'unda Bayraktar’a başarı dileyen oda başkanları, Genel Kurul’un Türk çiftçisi ve milletine hayırlı olmasını temennisinde bulundular.

 

ŞU ANDA RAKİBİ YOK

 

Mayıs ayının ikinci haftasında yapılacak olan seçimlerde Şemsi Bayraktar’ı yeniden TZOB Genel Başkanı olarak görmek istediklerini dile getiren Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, “Alanya, Manavgat, Serik, Akseki, Muratpaşa, Finike, Kaş, Demre, Elmalı ve Korkuteli Ziraat Odası başkanlarıyla genel başkanımıza ziyaretimizi yaptık. Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’ı yeni dönemde de TZOB Genel Başkanı olarak görmek istediğimizi kendisine bizzat iletmiş olduk. Biz başkanımızla yola devam etmek istiyoruz. Kendisinin şu anda rakibi yok. Başkanımız bugüne kadar Türk çiftçisine önemli hizmetler yaptı. Yapılan çalışmalarla hem bölgemizde hem de ülkemizde tarım sektörü adına önemli gelişmeler kaydedildi. Bu amaçla Sayın Şemsi Bayraktar’ın yeni dönemde de başkanlığa devam etmesi taraftarıyız” diye konuştu.

 

ÇELİK GENEL KURULUDA OY KULLANACAK

 

Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Türkiye Ziraat Odaları Biriliği’nin  Mayıs ayı ortasında yapacağı  27. Olağan Genel Kurul’da oy kullanacak. Antalya’dan sadece 4 oda başkanının oy kullanacağı, genel kurulun tam tarihi ise net değil. Başkan Yusuf  Çelik’in oy kullanacağı genel kurulda, Muratpaşa, Kumluca ve Finike oda başkanları da oy kullanacak. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27