PAZAR CEP YAKIYOR

Her hafta Cuma günleri açılan yaş meyve ve sebze pazarı yine cep yaktı.

GÜNDEM 27.04.2019 11:02:50 0
PAZAR CEP YAKIYOR

GAZİPAŞA’DA bu yıl 12’ncisi düzenlenen Tarım Fuarı’nın Belediye Fuar Alanı’nda devam etmesinden dolayı her hafta Cuma günleri açılan yaş meyve ve sebze pazarı İstiklal Mahallesi’nde bulunan Alparslan Türkeş Parkı’na kuruldu. Pazarda taze patates ve soğan 7 TL’den satıldı.

 

Pazarda fiyatlar yine cep yakarken, vatandaşta yine sepetini dolduramadan evine döndü.  Pazar esnafı, havaların bir türlü ısınmadığı için fiyatlarda düşme olmadığını belirterek, satış yapamadıkları için kendilerinin de mağdur olduklarını söylediler. Pazara gelen vatandaşlar ise, bu hafta da umduklarını bulamadıklarını kaydettiler. Pazarın ateşinin bir türlü düşmediğini belirten vatandaşlar, “Biz sebze ve meyvenin üretim merkezlerinden birisinde yaşıyoruz. Buna rağmen fiyatlar çok yüksek. Bu yıl istediğimiz gibi sebze ve meyve tüketemedik. Her şey ateş pahası” dediler.

 

Pazarda fiyatlarsa şu şekilde; taze patates 7 TL, soğan 7 TL, domates 6 TL, muz 12 TL, havuç 6 TL, limon 4 TL,  dolma biber 8 TL, kırmızı dolma biber 1,5 TL, kabak 5 TL, lahana 5 TL.