MÜFTÜ ERDOĞAN’DAN KONFERANS DAVETİ

GAZİPAŞA Müftüsü Yunus Erdoğan, Sıtkı Aslanhan ile ‘Bilinçli Aile İdeal Gençlik’ konferansına tüm ilçe halkını davet etti.

GÜNDEM 27.04.2019 10:59:44 0
MÜFTÜ ERDOĞAN’DAN  KONFERANS DAVETİ

GAZİPAŞA Müftülüğü tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde30 Nisan Salı günü saat 20.30’da düzenlenecek olan Sıtkı Aslanhan ile ‘Bilinçli Aile İdeal Gençlik’ konferansına tüm ilçe halkı davetli. Gazipaşa Müftülüğü, toplumun temel taşı olan aile yapısında meydana gelen bozulmaların anlaşılabilmesi ve güçlü bir nesil oluşmasının sağlanmasında ailelere düşen görev konusunda bilgilendirme amacıyla, Psikolog-Eğitimci-Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenliyor.

MÜFTÜ’DEN DAVET

 

Konferans ile ilgili olarak bilgi veren Gazipaşa Müftüsü Yunus Erdoğan, “Toplumun temel yapı taşını teşkil eden ailelerin gün geçtikçe dejenere olması, aile yapısında büyük bozulmaların meydana gelmesi, aynı zamanda bu ülkenin ve ümmetin geleceğini şekillendirecek olan gençlerimiz üzerinde de farklı yollarla bozulmaların meydana gelmesinden ötürü ‘Bilinçli aile nasıl olmalı? İdeal Gençlik nasıl olmalı? Sorularından hareketle bu konferansı yapma gereği duyduk, ücretsiz olan bu programa tüm Gazipaşalıları davet ediyoruz’ diyerek sözlerini tamamladı. Konferansa konuşmacı olarak Psikolog-Eğitimci-Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan katılacak.