CHP’DEN ALTERNATİF KUTLAMA

CHP Gazipaşa İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla alternatif çelenk sunma töreni düzenledi.

GÜNDEM 24.04.2019 06:07:14 0
CHP’DEN ALTERNATİF KUTLAMA

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla alternatif çelenk sunma töreni düzenledi. Törene, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, CHP Kadın Kolları Başkanı Huriye Tunç, CHP Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çetin ve partililerin katıldı. İlk olarak ADD Gazipaşa şube Başkanı Fehmi Tuncer’in Atatürk Anıtına çelenk sundu. Ardından CHP İlçe Başkanı Ömer Güven minik Ece’yle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

 

“COŞKU VE GURURLA KUTLUYORUZ”

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Güven,  “ Ulusal bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümünü ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.  Böylesine özel bir günü Büyük Önder’in çocuklara armağan etmesi de ülkenin geleceğine duyduğu güvenin göstergesidir. En değerli varlığımız olan çocuklarımız, ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırma yolundaki en büyük güvencemizdir. Çocuklarımızın huzur ve güven içinde yaşadığı, özgür bir Türkiye özlemiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.