"ARABESK KONSERİ" YARIN AKŞAM

GAZİPAŞA Musiki Derneği tarafından yarın akşam ilçede ilk kez “Arabesk Gecesi” konseri düzenlenecek. Dernek Başkanı İpek Orçan, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde verilecek konsere tüm müzikseverleri davet etti.

GÜNDEM 5.03.2024 11:43:00 0

Gazipaşa Musiki Derneği, her yıl bir birinden faklı konseptlerde konser etkinliklerine imza atmaya devam ediyor. 2006 yılından bu yana İlçede enstrüman eğitimi de veren derneğin bu yıl düzenleyeceği etkinlik, Gazipaşa’da bir ilk olacak. Geçen yıl “90’lar” adıyla düzenlenen konser, bu yıl “Arabesk Gecesi” adıyla düzenleniyor. Arabesk müziğinin usta isimlerinin anılıp şarkılarının seslendirileceği “Arabesk Gecesi” konseri Gazipaşa’da ilk kez müzikseverlerle buluşacak. Musiki Derneği tarafından yarın akşama (6 Mart Çarşamba) organize edilen konser, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde (Yeni Kültür Merkezi) saat 20.00’de başlayacak.


DERNEK BAŞKANINDAN KONSERE DAVET
Gazipaşa Musiki Derneğinin yeni başkanı İpek Orçan, Koro Şefi Batuhan Gilik yönetiminde; arabesk müziğinin usta isimlerinin anılıp şarkılarının seslendirileceği ve ilçede ilk kez tertip edilen  “Arabesk Gecesi” konserine tüm müzikseverleri davet etti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: "ARABESK KONSERİ" YARIN AKŞAM