ANAVATANLILAR ZİYARET TURUNDA

ANAVATAN Partisi Akdeniz Bölge Başkanı Murat Kurt ile beraberindeki partililer, geçtiğimiz haftalarda ilçede göreve başlayan Kaymakam Selami Korkutata’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNDEM 24.08.2024 10:12:00 0
ANAVATANLILAR ZİYARET TURUNDA

Anavatan Partisi Akdeniz Bölge Başkanı Murat Kurt, Gazipaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kurt’a ziyaretlerde Anavatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Ramazan Durdu Söyler, Başkan Yardımcısı Nuri Tokaç, Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarıçat ile bir önceki dönem ilçe başkanı Sadri Bayat da eşlik etti. Kurt ve beraberindekiler, ilk olarak geçtiğimiz haftalarda ilçede göreve başlayan Kaymakam Selami Korkutata’nın makamına nezaket ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Korkutata’ya hayırlı olsun dileklerini sunan ekip, misafirperverliği için de ayrıca teşekkürlerini iletti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Korkutata ise karşılıklı sohbet ve istişarelerin ardından partililere nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.


Ardından Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’ı ziyaret eden ekip, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’i de ziyaret ederek Gazipaşa’daki ziyaret turunu tamamladı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ANAVATANLILAR ZİYARET TURUNDA