ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN GÜL’E ZİYARET

GAZİPAŞA Özel Oya Öğretmen İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 14.10.2023 15:09:00 0
ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN GÜL’E ZİYARET

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Özel Oya Öğretmen İlkokulu anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Ziyarette Müdür Gül’e çiçek takdim eden minik öğrenciler, İlçe Milli eğitim Müdürü ile sohbet edip, keyifli bir zaman geçirdi. Öğrencilerin eğitimleri hakkında öğretmenlerden bilgi alan Müdür Gül, öğrencilerle yakından ilgilenip, öğrencilerin taleplerini dinledi. Ziyaret sonunda ise Müdür Gül, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

“KÜÇÜK YAŞLARDA VERİLEN EĞİTİMİN ÖNEMİNİ ANCAK BÜYÜDÜKLERİNDE ANLARIZ”

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Gül; “Anasınıfı öğrencileri miniklerimiz bizim için ayrı bir konumdadır. Biz onları nasıl şekillendirirsek onlar da o şekli alırlar. Küçük yaşlarda verilen eğitimin önemini ancak büyüdüklerinde anlarız. Çocukların gelişimi için en uygulanan eğitim kanalları; zihinsel gelişim, yetenek yönetimi, çoklu düşünce teknikleri, oyunla öğrenme gibi çeşitli uygulamalarla daha da gelişim gösterdi. Erken yaşta eğitim ise başta aile olmak üzere eğitimcilerin üstünde durması gereken önemli bir konudur. Erken eğitim, çocukların gelişim potansiyellerine ulaşmalarına ve okul başarısı için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazanmalarına yardımcı olur. Yani kaliteli erken yaşta eğitim, topluma geniş kapsamlı bir fayda sağlar. Bu da daha fazla çocuğun eğitim hayatına devam edeceği, daha azının okulu bırakacağı ve daha az iyileştirici ve özel eğitime ihtiyaç duyulacağı anlamına gelir” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27