ANADOLU KASAP'A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

GAZİPAŞA’NIN İstiklal Mahallesi’nde Ahmet Baysal tarafından bir süre önce hizmete sunulan Anadolu Kasap isimli iş yerine görkemli bir açılış organizasyonu düzenlendi.

GÜNDEM 27.02.2024 09:44:00 0
ANADOLU KASAP

Gazipaşa’da, kasap ve şarküteri sektöründe kendini ilçeye tanıtan Ahmet Baysal tarafından bir süre önce ilçe halkının hizmetine sunulan Anadolu Kasap isimli iş yerine görkemli açılış organizasyonu düzenlendi. Dün saat 13.00’da İstiklal Mahallesi Fuar Alanı arkasında bulunan iş yerinde yapılan görkemli açılışa; Gazipaşa Belediye Başkanı ve yeni dönem CHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fahri Oğuz, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İlçe Müftüsü Fahri Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.


İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından okunan duanın ardından açılış kurdelesi iş yeri sahibi Ahmet Baysal ve siyasiler tarafından kesildi. Açılışın ardından iş yerini gezen davetlilere iş yerine özel olarak kendilerine ait et kavurma ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Davetlilerin tebriklerini kabul eden Ahmet Baysal, açılışa katılan herkese teşekkür etti.


“DAMAK TADINI BİLENLER BİZİ TERCİH EDECEKTİR”
Açılışa özel konuşan iş yeri sahibi Ahmet Baysal; “Kasap ve şarküteri olarak hizmete sunduğumuz iş yerimize yaptığımız açılış ile ilçeye adımızı duyurmak istedik. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Birbirinden çeşit et ve şarküteri ürünleri ile müşterilerimizi kendimize bağlayacağımıza inanıyorum. Damak tadını bilenler eminim ki bizi tercih edecektir. İş yerimiz hem bizlere hem de ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27