AMAÇ: GÜVENLİ GAZİPAŞA

GÜNEY Jandarma Karakolu’nda, jandarma ve polis ekiplerince yapılan ortak denetimler devam ediyor. 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdüren ekipler, güvenli Gazipaşa hedefiyle suçlu ve suç unsurlarına geçit vermiyor.

ASAYİŞ 7.12.2023 08:57:00 0
AMAÇ: GÜVENLİ GAZİPAŞA

Antalya’nın giriş kapısı olarak tabir edilen Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Güney Jandarma Karakolu’nda, jandarma ekipleriyle birlikte Gazipaşa ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla yapılan denetimler devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda 7/24 esasına göre yapılan yol denetimleriyle birleştirilen, Jandarma ve polisin ortaklaşa yaptığı denetimlerde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. 


ŞEHRİN GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR
Denetimlerde, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Büro Amirliği’nden görevlendirilen polis memurları jandarma ekiplerine destek oluyor. Doğu illerinden gelen araç ve yolcu otobüslerinde arama yapan ekipler Antalya ve Gazipaşa’nın güvenliğini üst seviyede tutmak için mücadele ediyor. Yapılan denetim faaliyetlerinde; aranan şahıslara, şehre uyuşturucu ve bandrolsüz ürün sokmak isteyen kaçakçılara ve diğer suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: : GÜVENLİ GAZİPAŞA