ALTUN'DAN ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET

GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun, Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören özel eğitim öğrencilerini ziyaret ederek, hem öğrencilerin yeni yıllarını kutladı hem de öğrencilere yeni yıl hediyesi verdi.

GÜNDEM 2.01.2024 10:42:00 0
ALTUN

Gazipaşa İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören Özel Eğitim Öğrencilerini ziyaret ederek, öğrencilerin yeni yılını kutladı. Öğrencilere yeni yıl hediyesi takdim eden Altun, öğrencilerle birlikte vakit geçirip, özel öğrencilerle yakından ilgilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül de Altun’a eşlik etti. Hediye takdiminin ardından Kaymakam Altun, özel öğrencilerle birlikte pasta kesti. Okulda eğitim veren öğretmenlerle sohbet ederek görev ve mesuliyetlerinin büyük olduğunu hatırlatan Kaymakam Altun, öğretmenlerin karşılaştıkları zorluklarla mücadelelerden yılmamaları gerektiğine dikkat çekti. Altun, öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni yılda başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri dileğinde bulundu.


AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE BAŞARI DİLEDİ
Özel öğrencilere yapılan ziyaretin ardından Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret eden Kaymakam Altun, Aşçılık Bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yeni yılda başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmeleri temennisinde bulunan Altun, Aşçılık Bölümü öğrencilerine mesleklerinde ileri seviyeye geçebilmeleri adına çok çalışmalarını ve kendilerini geliştirerek üst seviyelere çıkmaları dileğinde bulundu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ALTUN' ÖĞRENCİLERE ZİYARET