Tarih: 20.05.2024 10:40

ALTUN, KIRSALDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile birlikte mahalle ziyaretleri kapsamında kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya ve yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Yeniköy Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Altun ve Büyükakça’ya eşleri Bedriye Altun ve Pınar Büyükakça ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik ve Yeniköy Mahallesi Muhtarı Ali Arslan da eşlik etti.
 

YENİKÖY MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Yeniköy’de samimi bir ortamda vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Kaymakam Altun, mahallenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları da değerlendirdi. Gazipaşa Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü tarafından Rasim Demiral ve ailesi için yapılan evde de incelemelerde bulunan Altun, aile ile sohbet edip talep görüş ve önerilerini dinledi.


BOZERKEK İLKOKULU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Ardından Yeniköy Bozerkek İlkokulu’nu da ziyaret eden Altun, eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Altun, okul müdürü ve öğretmenlerden yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.


İPEK BÖCEĞİ EVİ ZİYARET EDİLDİ
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gelir getirici proje kapsamında İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinesinde 2016 yılında yapılan ipek böceği evini de ziyaret eden Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, ipek böceği yetiştiricisi Gültekin Demiral’a hayırlı, bol ve bereketli bir sezon geçirmesi temenni etti.
 

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Kaymakam Altun, kırsal mahallelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bölgedeki yaşam standartlarının yükseltilmesi açısından yaptığı ziyaretlerin büyük önem taşıdığını ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —