Tarih: 25.03.2024 09:23

“ALO BAKAN” TİYATROSU

Facebook Twitter Linked-in

Meydanlarda hükümet desteğine vurgu yapan Cumhur İttifakı Adayı Aksoy’a yüklenen İYİ Partili Yüksel, “Bakanlarla madem bu kadar aran iyiydi, Gazipaşa’nın bugüne kadar hangi sorununu çözdün? Bakanların ilçemize hizmet etmesi için senin belediye başkanı mı olman gerekiyor? Gazipaşalıların gülerek izlediği alo bakan tiyatrosu, 1 Nisan’da bitecek” dedi.


GAZİPAŞA’NIN her bir karışında basmadık yer bırakmayan İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, mahalle toplantılarına devam ediyor. Muzkent ve Sugözü mahallelerinde vatandaşlarla iftarda bir araya gelen Başkan Adayı Yüksel’e ilgi oldukça yoğun oldu. Dualar eşliğinde açılan oruçların ardından mahalle sakinleriyle sohbet eden Yİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, projelerini anlattı, mahalle halkının sorularına cevap verdi.


“GAZİPAŞA KARARINI VERMİŞ, YÜKSEL’İ BAŞKAN YAPACAK”
Mahalle buluşmalarına katılan herkesin gönüllü ve istekli olarak buluşmalara katıldığını vurgulayan Yüksel, “Biz toplantılarımıza kimseyi tehdit ederek, mecbur kılarak çağırmıyoruz. Bizim toplantılarımıza zorla gelen bir tane belediye personeli ve ya kamu personeli göremezsiniz. Bu nedenle toplantımıza soğuk demeden, yağmur demeden, Ramazan demeden katılan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu da bize gösteriyor ki; Gazipaşa kararını vermiş. Gazipaşa’ya hizmet etmeyenlerden, verdiği sözleri tutmayanlardan, Gazipaşa’ya dün gelip yarın gidecek olanlardan bıkan Gazipaşa, içlerinden birisi olan, güvendikleri, bildikleri, her zaman yanı başlarında olan Mehmet Yüksel’i başkan yapacak” dedi.


“BAKANLA ARAN BU KADAR İYİ DE İLÇEYE HANGİ HİZMETİ GETİRDİN”
Cumhur İttifakı adayı Mustafa Aksoy’un sık sık vurgu yaptığı iktidar desteğine ilişkin sert eleştirilerde bulunan Başkan Adayı Yüksel, bu gücü elinde bulundurduğunu iddia eden Aksoy’un yaptığı görevlerde bu güne kadar Gazipaşa’ya hangi hizmetleri yaptığını sordu. Yüksel, “Meydanlarda başı daraldığında telefona sarılıp ‘Alo Bakan’ım’ tiyatrosuna sığınan Aksoy’a sormak istiyorum: Madem bakanlarla bu kadar aran iyiydi ve her sorunu çözebilirdin Gazipaşa’ya hangi hizmetleri getirdin? Bakan arkadaşlarına bugüne kadar Gazipaşa ile ilgili hangi ricalarda bulundun? Gazipaşa’ya kazandırdığın bir tek hizmet var mı? Gazipaşa’ya hizmet etmen için belediye başkanı mı olman gerekiyor?


“BİR TELEFON KIVRATIP BU YOLU GAZİPAŞA’YA KADAR NEDEN GETİRTMEDİN?”
Örneğin bakan arkadaşını arayıp yıllar önce meydanda dönemin bakanı tarafından söz verilen ancak yapılmayan Gökçeler Barajı’nın sulama suyu hattı çalışmasını tamamlatıp binlerce çiftçinin derdine niçin derman olmadın? Geçtiğimiz günlerde ilçemize gelen ve birlikte poz verdiğiniz Kültür ve Turizm Bakanı’na bir telefon açıp ilçemizin ören yerlerinde kazı çalışması başlatman, buraları ziyarete açtırman, ilçemize müze yaptırmanın önündeki engel neydi? Yine Alanya’ya kadar gelen ve oradan ileri geçemeyen çevre yolu çalışmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı’na bir telefon kıvratıp bu yolu niçin Gazipaşa’ya kadar getirtmedin?


“GÜCÜN YOK DA MİLLETİN ÖNÜNDE TİYATRO YAPIYORSAN YAZIKLAR OLSUN”
Orman ve Tarım Bakanlığı’nın açtığı dava sonucu 9 mahallenin köy yerleşim alanının iptal edilmesine neden engel olmadın? Hadi bunları geçtim, ilçemizde kapanan Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün Alanya’ya taşınmasını neden engellemedin? Bakanı mı aramadın, aradın da Bakan’ın gücü mü yetmedi? Belediye Başkanı olmakla hiçbir ilgisi olmayan bu işleri gücün vardı da yapmadıysan yazıklar olsun. Gücün yok da milletin önünde tiyatro yapıyorsan yazıklar olsun. Bu ilçeye hizmet etmek için belediye başkanı olmayı bekliyorsan yine yazıklar olsun” diye konuştu.


“TİYATROYU GAZİPAŞA HALKI GÜLEREK İZLİYOR”
Sahneye konan tiyatroyu Gazipaşa halkının gülerek izlediğini belirten Yüksel, 31 Mart’ta halkın oylarıyla bu tiyatroya son vereceğini ve Aksoy’u geldiği yere geri göndereceğine emin olduğunu belirten Yüksel, “Gazipaşa, derdiyle dertlenmeyene, dün gelip yarın ilçeyi terk edecek olana oy vermeyecektir. Gazipaşa’mız deneme tahtası değil, kaybedecek 1 dakikamız yok. Gazipaşa’mızı hep birlikte yükselteceğiz” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —