Tarih: 30.09.2022 14:08

ALİ BAŞKAN’IN SİYASETİ “ÇIKAR SİYASETİ”

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, 2019’da yapılan ve kaybedilen belediye seçimlerinin ardından yerelde muhalif duruma düşen iktidar partisinin ilçe Başkanı Ali Doğan, sessizliği karşısında parti tabanının tepkisini çekiyor. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın ailevi ve şahsi çıkarları için CHP’li belediyeleri eleştiremediğini ileri süren partililer, 2023 ve 2024 seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde Başkan Doğan’ın sessizliği karşısında şaşkınlık yaşıyor.

SUSKUNLUĞUN SEBEBİ OĞLU MU?

Başkan Doğan’ın; Büyükşehir Belediyesinde çalışan ve 2020 yılında Finike’ye sürgün edildikten sonra yeniden Gazipaşa’ya görevlendirilen oğlu için sustuğu ileri sürülüyor. Özellikle Gazipaşa Belediyesi tarafından alınan tartışmalı kararlar karşısında sessizliğini koruyan Başkan Doğan’ın tutumu, parti içinde huzursuzluğa neden oluyor.

ÖNEMLİ KONULARDA SESSİZ KALDI

Dünden bugüne birçok konuda sessiz kalan Doğan, 'belediye tarafından Havalimanı Kavşağı’ndan kaldırılan Osmanlı Turası, belediyede yaşanan tokat skandalı, Sayıştay raporları, Selinus Sahili’nde ruhsatsız işletilen düğün salonu, CHP’li yöneticilerin yakınlarının belediye kadrosuna yerleştirilmesi ve son olarak Gazipaşa gündemine bomba gibi düşen imar ve ruhsat usulsüzlükleri' karşısında belediyeye ses çıkarmamayı tercih etti.

“PARTİLİLER, YÖNETİMİN DAHA KESKİN VE NET TAVIRLAR SERGİLEMESİNİ BEKLİYOR”

Gazipaşa ve Büyükşehir belediyelerine eleştiri yapmaktan kaçınan Doğan’ın yerel siyasette vasat kaldığını ve siyaseti ailevi ve şahsi çıkarları yaptığını iddia eden partililer, yönetiminin daha keskin ve net tavırlar sergilemesini bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —