Tarih: 25.07.2023 11:22

AKSUNGUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa’da delege seçimlerini tamamladı. Gözler 15 Ağustos öncesi yapılması planlanan CHP Gazipaşa İlçe Kongresi’ne çevrildi. Kongreye sayılı günler kala, Gazipaşa ve CHP’nin ilçedeki tanınmış simalarından Av. Fırat Aksungur, ilçe başkanlığına talip olduğunu duyurdu. Kongre öncesi şehir merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdüren Aksungur, hedeflerini bir bir sıralayarak, yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

“PARTİMİZİN BAYRAĞI SADECE SAHİLLERDE DEĞİL, TOROSLARDA DALGALANACAKTIR”

CHP’nin ülkenin umudu olduğunu dile getiren CHP Gazipaşa İlçe Başkan Adayı Av. Fırat Aksungur, “Her ne koşulda olursak olalım ülkemizin önündeki umut Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir. Ulu önderin iki büyük eserimden birisi diye tabir ettiği partimizin bir an önce toparlanması ve tüm umutlara ışık olması gerekmektedir. Bu adaylık sürecinin temelindeki gayemiz budur” dedi. 

“CHP GAZİPAŞA İSTİŞARE HEYETİ KURACAĞIZ”

“Partimizde tecrübesinden yararlanmamız gereken birçok büyüğümüz vardır” diyerek sözlerine devam ededen Aksungur, “Kuracağımız istişare heyeti ile bu bilgi ve birikimlerden faydalanıp yol haritaları çıkartacağız. Hiç kimsenin göz ardı edilmesine tahammülümüz yoktur. Buradaki amacımız, tecrübe ile gençlik enerjisini birleştirerek, isabetli proje ve çalışmalar üretmektir” ifadelerini kullandı. 

“GENÇLİK KOLLARIMIZ İVEDİLİKLE TOPARLANACAKTIR”

Gazipaşa’da gençler için yapacağı çalışmaları da anlatan CHP Gazipaşa İlçe Başkan Adayı Aksungur, “İlçe Gençlik Kolları’nın faaliyet ve durumunu ileriye taşıyacağız. İçerisinde masa tenisi, satranç alanları ve kütüphanesi olan gençlik lokali projesini gerçekleştireceğiz. “En büyük savaş cahilliğe karşı verilen savaştır” sözünün gençlik kollarımıza her zaman ilke olması gerekmektedir” diye konuştu. 

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE HUKUKİ YARDIMLAR ALACAĞIZ”

Aksungur, “İlçemizde, kişi ve kurumlar arasında devam eden davalar bilinen bir gerçektir. Bu hukuki uyuşmazlıkların çözümü noktasında, destek alabileceğimiz hukukçularımız vardır. Bu doğrultuda belediyemize de raporlar hazırlayacağız. Buradaki mesele Gazipaşa’nın bir adım ileri nasıl taşınabileceğinin meselesidir. Yapılacak olan ilçe kongresinde, bu hedefler ile adayız. Karanlıktan yakınmak yerine bir mum yakanlardan olacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” değerlendirmesinde bulundu. 

SİYASİ GEÇMİŞİ

Siyasi geçmişi hakkında da bilgiler veren Aksungur, “Gazipaşa’dan yatılı olarak gitmiş olduğum Gazi Anadolu Lisesi öğrenci meclisi başkanlığı ve Yenimahalle ilçe öğrenci konsey başkanlığı görevlerinde bulundum. Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kollarında başladığım siyaset sürecimde, Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı, Genel Merkez ve TBMM’de görevlerde bulundum. Şuan ilçemizde avukatlık görevime devam etmekteyim” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —