AKSOY'DAN SEÇİM MESAJI

AKSOY

.

CUMHUR İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Aksoy, yerel seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Gazipaşa’nın değişimi ve gelişimine katkı sunmak amacıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta bize destek veren aziz milletimize, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kalbini kırdığımız, incittiğimiz varsa, onların hepsinden hellalik ve rızalık diliyorum” dedi. 
 

Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, pazar günü yapılan 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından açıklama yaptı. Aksoy, “Gazipaşa’nın yiğit ve mert insanları, Toroslar’ın yağız evlatları, hemşehrilerim, komşularım, kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım, akrabalarım, solcusu, sağcısı ile Gazipaşa’mızın her kesimi... Hayatta en çok onur duyduğum konulardan biri Gazipaşa’nın bir evladı olmaktır. Gazipaşa Belediye Başkan Adaylığım açıklandığı an itibariyle Cumhur İttifakımız adına gayretli bir çalışma yürütüp, Gazipaşa’nın değişimi ve gelişimine katkı sunmak amacıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta bize destek veren aziz milletimize, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HELLALİK VE RIZALIK DİLİYORUM
MHP’li Aksoy, “Gazipaşa için tercihini başka siyasi partiler yönünde kullanan ve iradesine, kararına saygı duymakla yükümlü olduğumuz vatandaşlarımıza, seçimi kazanan Belediye Başkanımıza, meclis üyelerine ve muhtarlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ederek daimi muhabbetlerimizi iletiyorum. Bu seçim yarışında, diğer tüm adayların ve onları destekleyen vatandaşlarımızın hepsinin iyi niyetle, daha güzel bir Gazipaşa için hareket ettiklerine canı gönülden inanıyorum. Bu yarışta bilmeden de olsa kalbini kırdığımız, incittiğimiz varsa, onların hepsinden hellalik ve rızalık diliyorum. Seçim sürecinin başından bu yana söylediğim gibi sonuç her ne olursa olsun, hepimiz bir evin evlatlarıyız ve Gazipaşa hepimizin. Gazipaşa için en güzel olan her ne ise güzel Rabbimden bunun tecelli etmesini dilerim” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: AKSOY' SEÇİM MESAJI