AKSOY'DAN MANŞET'E ZİYARET

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 19.01.2024 15:38:00 0
AKSOY

Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sıkı bir şekilde hazırlandığını belirtti. Gazete ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu tarafından karşılanan Aksoy, Gazipaşa’nın bütün mahallelerini karış karış gezdiğini ve ilçenin sorunlarına hakim olduğunu ifade etti.


GAZİPAŞA’YA YAKIŞIR ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ
Gazipaşa’yı Cumhuriyetin ikinci yüzyılına çok daha güçlü bir şekilde ileriye taşıyacağını dile getiren Aksoy, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa belediye başkan adayı olarak ilan edilmesinin ardından büyük bir sorumluluk hissinin bilincince olduğunu belirterek, Gazipaşalı hemşehrilerinin de desteği ile güçlü bir şekilde Gazipaşa’ya hizmet etmek gayreti içinde olduğunu kaydetti.


Nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu da Aksoy’a çalışmalarında başarılar dilediler. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: AKSOY' MANŞET' ZİYARET