AKSOY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, seçimde saha çalışması yapacağı AK Parti ve MHP’nin yönetimi ile Ana kademe, mahalle temsilcileri ve gençlik kadroları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

SİYASET 22.01.2024 08:09:00 0
AKSOY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

31 MART’TA yapılacak mahalli idareler seçiminde Gazipaşa’dan Cumhur İttifakı adayı olan Milliyetçi Hareket Parti’li (MHP) Mustafa Aksoy, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aksoy, dün akşam saha çalışmalarını yürüteceği ekip ile bir araya gelerek AK Parti ve MHP’nin yönetimi ile Ana kademe, mahalle temsilcileri ve gençlik kadroları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.


CUMHUR İTTİFAKI, TAM KADRO BİR ARADA
Gazipaşa Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Tuğba Vural Çokal ile Kemal Çelik, Ak Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy da katıldı.


ÇAVUŞOĞLU: AKSOY GAZİPAŞA’NIN EVLADIDIR
Toplantıda konuşan önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “Aksoy, Gazipaşa’nın evladıdır. Edindiği bütün tecrübeyi sevdalısı olduğu Gazipaşa’ya aktarmak için yola çıkıyor.” diyerek şöyle devam etti: 


“Mustafa Aksoy Kardeşim, Cumhur İttifakı kurulduğu günden itibaren özellikle 2018 ve 2019 seçimlerinde il başkanlığı yaptığı dönemde bu ittifakın başarılı olabilmesi için Antalya’da hepimizden fazla çalışmış ve gayret göstermiştir. Mustafa Aksoy Gazipaşa’nın evladı ve Gazipaşa sevdalısıdır. Edindiği bütün tecrübeyi sevdalısı olduğu Gazipaşa’ya aktarmak için yola çıkıyor. Bizde bu yolda sonuna kadar yanında olacak ve Cumhur İttifakının hem Antalya’da hem de Gazipaşa’da başarıya ulaşması için canla başla mücadele edeceğiz” 


MUSTAFA AKSOY KİMDİR? 
Çavuşoğlu’nun ardından açıklama yapan Mustafa Aksoy, “MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle MHP Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı olarak aranızdayım. Kendilerinin selamlarını sizlere iletmekten onur duyuyorum.” diyerek özgeçmişini anlattı. 
Aksoy, “1979 yılında Gazipaşa’da doğdum. İlkokul, ortaokul ve liseyi Gazipaşa’da tamamladım. Uluslararası Vizyon Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. 1998-2011 yılları Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanlığı, 2005-2009 yılları arası Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 2009-2011 yılları arası Kepez MHP ilçe Başkan Yardımcılığı, 2012-2015 yılları arası Antalya MHP İl Başkan Yardımcılığı, 2015-2016 yılları arası MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği, 2016-2019 yılları arası MHP Antalya İl Başkanlığı görevlerini üstlendim. 14 Mayıs 2023’te yapılan Milletvekili genel seçiminde MHP’den 3.sıra Antalya Milletvekili adayı gösterildim. Halen MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktayım. Evli ve iki erkek çocuk babasıyım” şeklinde konuştu.


YOLCULUĞUMUZ BAŞLIYOR
Aksoy, açıklamasının devamında ise şunları söyledi: “Bugün burada, yolculuğumuz başlıyor. Türkiye’nin ikinci yüzyılında Gazipaşa’yı hak ettiği yere taşımak adına hep birlikte önemli bir adım atıyoruz. Hem vatandaşlarımızın hem de siz değerli dava arkadaşlarımın desteğini arkamda hissederek bu göreve talip oldum. Allah bizleri utandırmasın. Yolculuğumuzun başladığı bu kutsal anı AK Parti ve MHP teşkilatlarımızın kıymetli üyeleriyle paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hep beraber önce 31 Mart seçimlerini kazanacağımıza, sonra da Gazipaşa’mızı çok daha güzel yarınlara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.


GAZİPAŞA’MIZA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Malumunuz olduğu üzere ilkeli siyaset ve hizmet belediyeciliği, bir kadro işidir. Burada yer alan değerli dava arkadaşlarımız ne kadar güçlü bir kadroya sahip olduğumuzun en açık göstergesidir. Gazipaşa’mıza hizmet için yola çıkıyoruz. Bugün bayrak bizlerde, yarın ise sizlerde olacak. Gazipaşa, Antalya ve nihayet Türkiye siyasetinde önemli görevlerde bulunacak neferlerin bugün burada aramızda olduğundan kimsenin şüphesi yok. Gazipaşa’mızın yerel ve genel hedeflerine ulaşması için bu yüksek bilinçle çalışacağız. Hep birlikte geleceğimizi inşa edeceğiz.


GAZİPAŞA TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZLARINDAN BİRİ
Kadim şehrimiz Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biridir. Ancak, kabul etmeliyiz ki, önümüzde pek çok sorun ve problem var. Tespitlerimizi yaptık, projelerimizi hazırladık. Bu zorlukların üstesinden gelebilmek için birlikte hareket etmeliyiz. 31 Mart’a kadarki propaganda sürecinde yanımda olacağınıza ve desteğinizi esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum. Seçimlerin akabinde ise Gazipaşa’yı birlikte yöneteceğimizin sözünü şimdiden sizlere veriyorum.


STRATEJİ VE SAHA EKİBİMİZ TAMAM
Gazipaşa’mızı daha güzel yarınlara taşıyacak hedeflerimiz doğrultusunda bir strateji ekibi ve bir saha ekibi oluşturduk. Ancak kampanyanın esas gövdesi şüphesiz bu odada yer alan ve sizlerin tecrübeleriyle dahil edeceğimiz dava arkadaşlarımız olacak. Zafer yolunu hep beraber aşındıracağız. Ve hiç şüphesiz kazanan biz olacağız; Gazipaşa olacak. 31 Mart’a kadar AK Parti ve MHP teşkilatlarımızın yüzünü yere eğdirmemek için gece-gündüz çalışacağım.


BİZ HAZIRIZ! 
Biz hazırız. Önümüzdeki 70 gün boyunca projelerimizi paylaşacağız. Bu hususta sizlerin desteği ve katkısı son derece önemli. Bu süreçte, her bir dava arkadaşımın görüş ve önerisi çok değerli. Bu şehir hepimizin. Birlikte daha güçlü bir Gazipaşa için adım atalım. Başkalaşmadan gelişecek huzurlu ve müreffeh bir Gazipaşa inşa edeceğimize inancım sonsuz.


Sözü çok uzatmadan; Buraya gelerek bizi onurlandıran ve zafer yolculuğumuzun köşe taşları olan siz değerli dava arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, en kalbi duygularımla selamlıyorum.” >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27