AKSOY’DAN ESNAFA HİZMET SÖZÜ

.

SİYASET 1.02.2024 06:31:00 0
AKSOY’DAN ESNAFA HİZMET SÖZÜ

Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, ilçedeki berber ve kuaförlerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda, esnafların sorunlarını dinleyen Aksoy, “Önümüzde 5 yıllık bir süreç olacak. Bütün esnaflarımızı memnun edecek projelerimiz var” dedi.

31 MART Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan MHP’li Mustafa Aksoy, yoğunlaştırdığı programları çerçevesinde dün Gazipaşa’daki berber, kuaför ve güzellik merkezi sahipleri ve personelleriyle akşam yemeğinde buluştu. Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekte Aksoy’a MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü de eşlik etti. 

“BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞIYORUZ”

Yaklaşık 150 kişinin katıldığı yemekte Aksoy; berber, kuaför ve güzellik merkezi sahiplerinin sorunlarını dinledi ve onlara çözüm önerilerini anlattı. 31 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığını hatırlatan Aksoy, “Bir seçim süreci yaşıyoruz. Biz de Cumhur İttifakı olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerle de yerel seçimler ile alakalı istişare etmek istedim” dedi.

“ESNAFLAR İLE DİYALOGLARIMIZ HİÇ KESİLMEYECEK”

Belediye Başkanı olduğu zaman gerçekleştireceği sosyal projelerle esnafların bir birleriyle olan diyaloglarının hiçbir zaman kesilmeyeceğini kaydeden Aksoy, “Önümüzde 5 yıllık bir süreç olacak. Bütün esnaflarımızı memnun edecek projelerimiz var. Berberler toplumumuzun en önemli parçalarından biridir. Bölgemizi ve insanlarımızı çok iyi tanıyorsunuz. Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTEDİLER

Daha sonra karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden programda Aksoy, tek tek esnafların sorunları dinledi. Esnaflardan kuaför ve aynı zamanda Aydın Mahallesi Muhtar adayı Erhan Taşdemir, Aksoy’a atıl durumda bekleyen binaların ve park alanlarının madde bağımlılarının mekanları haline geldiğini belirterek, çocuklar ve gençler ile ilgili çözüm önerisi istedi. Taşdemir ayrıca Aydın Mahalle halkının toplu kullanabileceği topluluk alanları ve mahalle konağı talebinde bulundu. Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy da bütün önerileri not aldığını belirterek, sorunları çözeceğinin bilgisini verdi. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27