AKSOY’DAN BEKLENEN BAŞVURU

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya eski İl Başkanı Mustafa Aksoy, dün Genel Merkez’e evraklarını teslim ederek milletvekilliği aday adayı başvurusunda bulundu.

17.03.2023 01:05:00 0

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi’nde 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı sürecinin başlamasının ardından MHP Antalya eski İl Başkanı Gazipaşalı Mustafa Aksoy, milletvekili aday adayı oldu. Dün Ankara’ya giderek MHP Genel Merkezi seçim işleri kayıt kabul birimine şahsen müracaat eden Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Mustafa Aksoy, milletvekili aday adaylığı sürecini de resmen başlatmış oldu.

 

MHP OLARAK GÜZEL İZLER BIRAKTIK

MHP Genel Merkezi’nde milletvekili aday adayı başvurusunun ardından açıklama yapan Mustafa Aksoy, Ülkücü Hareket içerisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kendisine birçok görev verildiğini belirterek, “Liderimize yakışır bir şekilde verilen her görevi başarıyla yapmaya çalıştım. Doğduğum büyüdüğüm ilçede Ülkü Ocakları Başkanlığı, Antalya Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP Antalya İl Başkanlığı gibi şerefli görevleri başarıyla yapmaya çalıştım. Gece uyumadan gündüz yorulmadan ekibimizle birlikte güzel işlere imzamızı attık ” şeklinde konuştu.

 

“BUGÜN DE YARIN DA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Aksoy, açıklamasına şöyle devam etti; “Çok zor dönemlerden geçtik. İhanetlere uğradık. Ülkemizi bir takım terör örgütleri ele geçirmeye çalıştı. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli hiçbir ihanete geçit vermedi ve her zaman yanında dimdik durduk. Bu zor dönemlerde Antalya gibi bir önemli şehir liderimiz tarafından bize emanet edildi. Liderimizin her daim emrinde olduk ve Antalya siyasetinde MHP olarak çok güzel izler bıraktık. Yeni yüzlerle tanıştık. Partimizi bölmeye çalışanlara inat büyüttük. Ve başarılarla dolu güzel çalışmalar yapıp parti binamızı parmakla gösterilecek şekilde inşa ettirip yeni yerine taşıdık. Siyasetteki tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmak adına MHP Milletvekili Aday Adayı olup şehrimize ve ülkemize dün olduğu gibi bugün de yarın da hizmet için yola çıktık” 

 

OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun’un başarılı bir şekilde bayrağı taşıdığını belirten Aksoy, “İl başkanımızla aynı yönetimde görev yaptık. Benden sonra il başkanı olarak görev yapmaya başladı. Görev süresince ekibiyle gerçekten Antalya’da güzel işler yaptı. Ben MYK üyesi olduktan sonra da birlikte teşkilatımızın görev verdiği her yerde gururla çalışmalarımı yaptım. Aynı zamanda Genel Merkezimizin verdiği görevleri yerine getirip başka illerde de siyasi çalışmalara katıldım. Antalya teşkilatımızla dün olduğu gibi yarında omuz omuza çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

MUSTAFA AKSOY KİMDİR

1979 yılında Gazipaşa’da doğdu. İlköğretim ve lise tahsilini Gazipaşa’da tamamladı. Askerliğinin ardından 2021 yılında Uluslararası Vizyon Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1998-2001 yılları arasında Gazipaşa Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, 2005-2009 yılları arasında Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 2009-2012 yılları arasında MHP Kepez İlçe Başkan Yardımcılığı, 2012-2015 yılları arasında MHP Antalya İl Başkan Yardımcılığı, 2015-2016 yılları arasında MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeliği, 2016-2019 yılları arasında MHP Antalya İl Başkanlığı görevlerini yaptı. 2021 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Türkgücü Ülkü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ve halen aktif olarak Denetleme Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Mustafa Aksoy, evli ve iki çocuk babasıdır. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27