AKSOY’A YOĞUN İLGİ

ANTALYA’NIN batı ilçelerini ziyaret eden MHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, ziyaret ettiği ilçelerde yoğun ilgiyle karşılandı.

SİYASET 19.04.2023 13:20:00 0
AKSOY’A YOĞUN İLGİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’ne sayılı günler kaldı. Partiler ve vekil adayları seçim çalışmalarına devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, saha çalışmalarına devam ediyor. Seçim bölgesi Antalya’da gezmedik ilçe bırakmayan MHP’li Aksoy, Antalya’nın batı ilçeleri Kaş, Demre, Finike, Kumluca ve Kemer ilçelerini ziyaret etti. Her ilçede yoğun ilgiyle karşılaşan Aksoy, seçmenlerden destek istedi. Ziyaret ettiği ilçelerde MHP İlçe Başkanları, parti yöneticileri, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlarla buluşan Aksoy, amaçlarının MHP’yi Antalya’da birinci parti yapmak olduğunu dile getirdi. Gençlere ve ilk kez oy kullanacak seçmenlere çağrıda bulunan Aksoy, “Vatan-millet için, hizmet için, devletimizin bekası için 14 Mayıs’ta sandıkta gerekeni yapın” dedi. 

“İKİYİ DÖRT, DÖRDÜ SEKİZ, SEKİZİ ON ALTI YAPALIM”

Durmadan, yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren MHP’li Aksoy, “İnşallah 14 Mayıs’taki seçimde önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve daha sonra oyumuzu Üç Hilallin olduğu yere vurarak MHP'nin Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsiliyetini güçlendireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi hanesine Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş’ta en yüksek oyu alacağız. Bu en yüksek oyu almak için MHP’ye gönül vermiş bütün gönüllülerle hep birlikte çalışacağız. Antalya’nın temeli sağlamdır bu manada. 1999’dan bu zamana kadar yerel yönetimleri iktidara alışmış olan insanlardır. Şimdi 17 milletvekili pırıl pırıl insan hizmet için çıktı ve çalışacak. Her adayımızın uzmanlık alanları var. Yakın çevresi var, bunun içinde, ikiyi dört, dördü sekiz, sekizi on altı yaparaktan birlikte çalışacağız” dedi. 

“CUMHUR İTTİFAKI’NI ZAFERE ULAŞTIRMAK 

İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

“Sahaya indiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana olan teveccühünü gördük” diyen Aksoy, “Listeler belli olmadan önce halkımızın başka bir bakış açısı vardı, şimdi listeler belirlendi ve görüşleri değişti. Artık seçmende ona göre değerlendirme yapacak. Biz üzerimize düşen görevimizi yapacağız. 14 Mayıs’taki seçimde önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili için de Milliyetçi Hareket Partisi hanesine oyumuzu vereceğiz. Antalya’nın her köşesinden 7’den 77’ye 18 yaşındaki gencimizden, en yaşlı seçmenize insana ulaşmak için kapı kapı dolaştık. Yine dolaşıp, buluşamadığımız hemşehrilerimize, sıkamadığımız ellere, dokunmadığımız günülerle ulaşacağız. Zamanımız az. Bu az zaman diliminde daha çok oya ulaşmak için çalışacağız. Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK

 


Anahtar Kelimeler: AKSOY’ YOĞUN