AKSOY'A YOĞUN İLGİ

.

SİYASET 20.03.2024 10:46:00 0
AKSOY

CUMHUR İttifakı bileşenlerinden kalabalık bir heyet ve AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’la Gazipaşa’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 


31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kaldı. Seçime en güçlü şekilde girmenin hesaplarını yapan Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, bu kapsamda seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahalle toplantılarını tamamlayan MHP’li Aksoy, ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerine yoğunluk verdi. Cumhur İttifakı bileşenlerinden kalabalık bir heyetle çalışmalarına yön veren Aksoy’a, dün gerçekleşen ziyaretlerde AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal eşlik etti. Beraberindeki heyetle birlikte esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Aksoy, hem projelerini anlattı hem de vatandaşları dinledi. 


“ENERJİMİZİ, MESAİMİZİ GAZİPAŞA İÇİN HARCAYACAĞIZ”
Ziyaretlerinde, “Adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Gazipaşa’mızı, Ata’mızın adına yakışır bir şehir yapacağız” diyen Aksoy, Gazipaşalılardan destek istedi. Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Aksoy, halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. “Halkımızdan aldığımız enerji ile sahalardayız” diyen Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, “31 Mart’tan sonra enerjimizi, mesaimizi Gazipaşa için harcayacağız. 31 Mart’tan sonra üretken belediyeciliğin ne olduğunu tüm halkımız görecek. Bizler çok çalışıp Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken ve çalışkan belediyecilik anlayışını Gazipaşa ile tanıştıracağız. Tarımdan turizme, altyapıdan üstyapıya, imardan çevre ve şehirciliğe, planlı uygulamalardan kalkınmaya, kültürden sanata, sağlıktan spora, bilimden sanayiye birçok alanda Gazipaşa’nın önünü ve ufkunu açacağız” dedi. 


Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy’a, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile partililer eşlik ediyor. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27