Tarih: 15.02.2024 09:25

AKSOY’A EĞİTİMCİLERDEN TAM DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilçede hummalı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, Gazipaşa’daki eğitimcilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Polatlar Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekli toplantıya 530 eğitimci katılım sağladı.
 

GAZİPAŞA’DA Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı Adaylığı açıklandığı günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile koordineli bir şekilde ziyaretlerin devam eden Mustafa Aksoy, son olarak ilçede görev alan eğitim camiası ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Polatlar Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekli toplantıya rekor bir katılım sağlandı. 
 

530 EĞİTİMCİ KATILIM SAĞLADI
530 eğitimcinin iştirak ettiği yemekli toplantıda Aksoy’a MHP ilçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile partililer de eşlik etti.
 

“AYDINLIK NESİLLERİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ EĞİTİMCİLERİMİZİN DESTEĞİ ÖNEMLİ”
Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Aksoy, buluşmada eğitim camiasına gönül veren öğretmen ve eğitmenlerle tek tek sohbet ederek, ilçeye dair hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Eğitimcilerin her zaman desteğine ihtiyacı olduğunu dile getiren Aksoy, “Gazipaşa’mızın aydınlık nesillerini emanet ettiğimiz kıymetli eğitimcilerimiz ile akşam yemeğinde buluşarak şehrimizin geleceği hakkında istişarelerde bulunduk. Teşrif eden yüzlerce eğitimcimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zafer yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Birliğin gücüyle Gazipaşa’yı birlikte yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.
 

MAHALLE TOPLANTILARINI KESİNTİSİZ SÜRDÜRÜYOR
Aksoy, toplantılarını gündüz ise Gökçebelen Mahallesi’nde sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde Beyrebucak, Beyobası, Göçük ve Güneyköy’de mahallerini de ziyaret eden Aksoy, kırsal mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinledi. Aksoy’u sevgi gösterisiyle karşılayan mahalle sakinleri, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Aksoy’a tam destek sözü verdiler. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —