AKSOY’A DESTEK ÇIĞ GİBİ

.

SİYASET 17.02.2024 09:39:00 0
AKSOY’A DESTEK ÇIĞ GİBİ

31 MART’TA yapılacak yerel seçimler için ilçede sıkı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy’a destekler çığ gibi büyüyor. Aksoy, Gazipaşa’da 30 yılı aşkın  bir süre siyasete gönül  veren Mustafa Cılız’a, Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nde düzenlenen törenle  MHP rozet taktı.
 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için ekibiyle birlikte hummalı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediyesi Başkanı Adayı Mustafa Aksoy’a destek her geçen gün artıyor. Gazipaşa siyasetinin önemli isimleri de bir bir Aksoy’un tarafına geçiyor. Gazipaşa’da 30 yılı aşkın bir süre aktif siyasetin içinde yer alan Mustafa Cılız da Aksoy’a destek vermek için Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) üyeliğini gerçekleştirdi. 
 

CILIZ’A MHP ROZETİ TAKILDI
Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nde eski siyasetçi Mustafa Cılız’ın MHP’ye üyeliği ve Aksoy’a destek sözü için rozet takma töreni düzenlendi. Kalabalık bir ekiple gelen Cılız’a Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy tarafından rozet takdimi gerçekleştirildi.
 

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN BÜYÜK KAZANIM
Gazipaşa’da aktif siyasete genç yaşlarında meclis üyesi olarak başlayan Mustafa Cılız, Doğru Yol Partisi’nde (DYP)10 yıl Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı. Ardından yine 10 yıl (2 dönem) DYP’den İl Genel Meclis Üyeliği yapan Cılız, 10 yıl da Doğruyol Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 1 dönem de Gazipaşa Ziraat Odası Başkanlığı yapan Mustafa Cılız, Gazipaşa’nın tanınmış en eski siyasetçi ve yöneticilerinden. Bilgi ve tecrübesiyle Cumhur İttifakı’na destek verecek olan Cılız’ın arkasında ise geniş ve köklü bir seçmen kitlesi var.

Rozet takma töreninde Aksoy’un tarafında yer aldığı ilan edilen Cılız’ın bu hamlesi, Cumhur İttifakı kanadında büyük bir sevinçle karşılandı.  >Vildan RENDE

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27