AKSOY, YENİ MAHALLE ESNAFIYLA BULUŞTU

31 MART 2024 yerel seçimleri için ilçede sıkı ve planlı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, Yeni Mahalle’de vatandaşlarla buluşarak, esnafları ziyaret etti.

SİYASET 19.03.2024 10:30:00 0
AKSOY, YENİ MAHALLE ESNAFIYLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, Yeni Mahalle’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Adayı Aksoy’a ziyaretlerde MHP ilçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile partililer de eşlik etti. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Aksoy, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Talep ve önerileri de dinleyen Aksoy, ilgi ve alakalarından dolayı esnaf ve vatandaşlara ayrıca teşekkür etti.


ESNAFA BOL VE BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ
Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, görüşmelerde esnaf ve vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklar, hayat pahalılığı ve düşük maaş gibi konularda da talepleri önemsediğini kaydetti. Aksoy, Türkiye’nin ikinci yüzyılında Gazipaşa’yı hak ettiği yere taşımak adına çalışmalarına gece gündüz demeden devam edeceğini belirterek, “Bugün Yeni Mahalle’de esnaflarımızı ziyaret ettik. Kıymetli esnafımıza hayırlı işler diledik. Hemşehrilerimiz ile sohbet ettik. Şehrimizi hep birlikte yönetmek için, Gazipaşa’mızın değişimi ve gelişimi için gerekli olan gayreti halkımız teveccüh gösterirse hep birlikte sergileyeceğiz. Bizleri güler yüzleri ve hoş sohbetleri ile karşılayan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Ekibimizle, teşkilatımızla, partimizle ve sizlerin desteğiyle tabii her şeyden önce Rabbim’in izniyle bu seçimi kazanmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: AKSOY MAHALLE ESNAFIYLA BULUŞTU