Tarih: 05.02.2024 10:08

AKSOY, STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) akşam yemeğinde bir araya geldi. Aksoy, Gazipaşa için yapacakları projeleri anlattı ve STK’ların görüşlerini dinledi.


31 MART’TA 2024 yerel seçimleri için ilçede sıkı ve planlı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) akşam yemeğinde bir araya geldi. Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekte Aksoy’a Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü de eşlik etti.


Toplantıda ayrıca program için Antalya’dan gelen Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve diğer STK temsilcileri de yer aldı.


“HEP BİRLİKTE BÜYÜK İMZALAR ATACAĞIZ”
Yemeğin ardından açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, STK'ların önemine vurgu yaparak “Gazipaşa ile ilgili STK’larla sürekli istişareler halindeyiz. Gazipaşa’nın gelişimi için hep birlikte çok büyük imzalar atacağız. Bundan sonra STK’larla sık sık bir araya gelerek, şehri daha da güzelleştirmenin, büyütmenin, tüm sorunlarını çözmenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.


Desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkürlerini ileten Aksoy, Gazipaşa için yapacakları projeleri anlattı ve STK’ların da görüşlerini dinledi. >Vildan RENDE 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —