Tarih: 27.01.2024 10:36

AKSOY, SEÇİM STARTINI BABA OCAĞINDAN VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan MHP’li Mustafa Aksoy, seçim çalışmalarına baba ocağından başladı. Seçim çalışmalarına, özel bir anlam katmaya karar vererek Gazipaşa’nın Karaçukur Mahallesi’ne giden Aksoy, baba ocağında büyük bir coşkuyla karşılandı. Mahallelilerle tek tek sohbet eden Aksoy, Gazipaşa’ya dair hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatarak köylülerinden destek istedi.


“KAPIMIZ HEPİNİZE AÇIK OLACAK”
Doğup büyüdüğü Gazipaşa’ya Belediye Başkanı olduğu takdirde kapısının herkese daima açık olacağını belirten Aksoy, şöyle konuştu: “Bugün burada, ailemin ve bu mahallenin çocuğu olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. Ben de sizler gibi bu mahallede doğdum. Büyüdüm ve şehrimiz Gazipaşa ve kendi köyümüz içinde hayaller kurdum. Şimdi ise bu şehri daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için buradayım. 


“BU GÖREVİ TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM”
31 Mart günü sandık başına gideceğiz. Bizler bu sorumluluğu aldık ve aday olduk. MHP Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle verilen bu görevi taçlandırmak için sizlerden destek istiyorum. Türkiye’nin ikinci yüzyılında Gazipaşa’yı hak ettiği yere taşımak adına hep birlikte önemli adımlar attık. Ekibimizle, teşkilatımızla, partimizle ve sizlerin desteğiyle tabii her şeyden önce Rabbim'in izniyle inşallah belediye başkanı olacağız. Bizim kapımız herkese her zaman açık olacak. Buna tüm vatandaşlarımız şahit olacak.” > Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —