Tarih: 10.02.2024 10:05

AKSOY, SEÇİM OFİSİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

CUMHUR İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, seçim ofisinin açılışını yaptı. “Gazipaşa’nın makus tarihini birlikte, gönül belediyeciliği anlayışıyla, ayırmadan ve ayrıştırmadan birlikte inşa edeceğimizin sözünü veriyorum” diyen Aksoy, seçim ofisi ile birlikte seçim çalışmalarına hız verdi. 


Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, dün saat 11.00’da Gazipaşa’da Yeni Mahalle İnönü Caddesi’nde bulunan Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa ilçe halkın tarafından yoğun katılım sağlandı. Açılış, saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın duası ile yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Numan Terzi ve Ak Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit’in açılışa dair konuşmalarının ardından Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, açılışa özel konuşma gerçekleştirdi. 


“GAZİPAŞA’NIN MAKUS TARİHİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
Aksoy, “Siyasal ifadeler kullanmadan tırnak içerisinde siyasal stratejimizi bu topluluk önünde belirtmek isterim” diye konuşmasına başladı. Aksoy, “2019’da aziz milletimizin huzurunda vaatler veren ve bu vaatler doğrultusunda seçilen kıymetli Belediye Başkanımıza yapmış oldukları vaatlerden dolayı belediye binasının önünden kendisine teşekkür ediyorum. Ancak sayın başkanın 2019’dan bugüne yani; 4 yıl 10 ay boyunca yapamadıklarını, aziz milletimizin ve kamuoyunun vicdanına bırakmak istiyorum. Cumhur İttifakı olarak bizler Gazipaşa’da, Gazipaşa’nın sorunlarını, problemlerini, çözüm yollarını ortak faydada buluşarak, ortak akılda birleştirerek, Gazipaşa’yı başkalaşmadan değişen, başkalaşmadan gelişen bir ilçe yapmak istiyoruz. Tarımına ve turizmine destek veren, otopark sorunlarından kent meydanlarına, pazaryerlerinden sahil düzenlemelerine, beraber yaylalara varıncaya kadar, havalimanı yollarından tutunuz da Gazipaşa’daki içme suyu problemlerine varıncaya kadar her soruna el atacağız. Vatandaşımızın sulama suyundaki problemlerine varıncaya kadar yine vatandaşlarımızın taziye evlerinden belediye düğün salonlarına, demokrasinin taşı olan muhtarlarımızın çalışma ortamlarını icra edebileceği muhtar ofislerinden tutunuz da yaşlılarımız, kıymetlilerimizin birlikte olabileceği ortamlardan tutunuz, geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin gençlik merkezlerinden bilim merkezlerine varıncaya kadar, Gazipaşa’nın makus tarihini birlikte, gönül belediyeciliği anlayışıyla, ayırmadan ve ayrıştırmadan birlikte inşa edeceğimizin sözünü veriyorum. 


“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ VE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Gazipaşa’yı inşa edecek, Gazipaşa’ya hizmet edecek, Gazipaşa’yı değiştirecek ve geliştirecek, Rabbimizin kartpostal gibi yarattığı bu güzel ilçeye yakışır hizmetleri getirecek bir vizyona, bir adaya, bir kadroya bakacağınıza olan inancım tamdır. Bu süreci birlikte inşa edeceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz. Büyükşehir Belediyesi’ni de aldığımızda Adalet ve Kalkınma Partisi’nin gönül belediyeciliği, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyeciliği yani hem Gazipaşa hem Antalya merkez hükümetin bütün destekleri ile birlikte coşacak. Açılışımıza katıldığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, her birinizi muhabbet ve saygıyla selamlıyorum.” >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —