AKSOY SAHADAN AYRILMIYOR

.

SİYASET 21.03.2024 08:25:00 0
AKSOY SAHADAN AYRILMIYOR

Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, sahada yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gün içinde yaptığı ziyaretlerde ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Aksoy’u partililer ve vatandaşlar akşam SKM’de yalnız bırakmıyor. 


31 MART Mahalli İdareler Seçimleri’ne güçlü bir şekilde girmenin planlarını yapan Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, sahada yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, bugüne kadar düzenlenen kahvaltı ve yemek organizasyonlarında farklı sektör temsilcileriyle ayrı ayrı görüşüp fikir alışverişi yapan Aksoy, mahalle toplantılarının ardından ilçe merkezinde birebir ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Gazipaşa Toptancı Hali esnaflarını ziyaret eden Aksoy, komisyoncular ve emekçilerle bir araya gelerek, projelerini anlattı. Talep ve önerileri de dinleyen Aksoy, ilgi ve alakalarından dolayı esnaf ve vatandaşlara ayrıca teşekkür etti. Aksoy’un ziyaretlerine Cumhur İttifakı bileşenleri ile AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik eşlik etti.

 
SEÇİM OFİSİ DOLUP TAŞIYOR
Gün içinde yaptığı ziyaretlerde ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Aksoy’u, partililer ve vatandaşlar akşam Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) yalnız bırakmıyor. MHP ilçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ve Gazipaşalılarla bir arada olan Başkan Adayı Aksoy, partililerle istişare ediyor. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: AKSOY SAHADAN AYRILMIYOR