AKSOY RÜZGARI ARDINA ALDI

.

SİYASET 12.02.2024 09:54:00 0
AKSOY RÜZGARI ARDINA ALDI

Kırsal mahallelerde karşılaştığı ilgiyle rakiplerine gözdağı veren Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Aksoy, seçmenin destek rüzgarını ardına almayı başardı. Halkın kendisine gösterdiği ilginin karşılıksız kalmayacağına değinen Aksoy, “Bir ilçede 5 yılda neler yapılır, neler düzeltilir; bir ilçe, bir belediye nasıl yönetilir hep birlikte göreceğiz” dedi. 


CUMHUR İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne güçlü bir şekilde girmenin planlarını yapıyor. Bu kapsamda seçim çalışmalarına devam eden Aksoy, bir yandan şehir merkezindeki temaslarına sürdürürken, diğer yandan kırsal mahallelerde toplantılarına başladı. Cuma günü yoğun bir kalabalıkla Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Aksoy, arkasına aldığı destekle rakiplerine gözdağı verdi. Mahalle toplantılarını da kalabalık bir kitle karşısında gerçekleştiren Aksoy; Beyrebucak, Beyobası, Göçük ve Gökçebelen mahallelerinde yaptığı mahalle toplantılarında yoğun ilgiyle karşılaştı.


“ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİN NE OLDUĞUNU TÜM HALKIMIZ GÖRECEK”
Cumhur İttifakı seçmenlerinin destek rüzgarını ardına alan Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, mahalle toplantılarına Beyrebucak Mahallesi’nden başladı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Aksoy ve beraberindeki heyet, cumartesi günü Beyobası Mahallesi’nde vatandaşla buluştu. Burada da kalabalık bir toplantı gerçekleştiren Aksoy’un pazar günkü durakları Göçük ve Gökçebelen mahalleleri oldu. Şehir merkezinde olduğu gibi kırsalda da halkın büyük desteğiyle karşılaşan Aksoy, toplantılarda yaptığı konuşmalarda, Gazipaşa’nın hak ettiği hizmeti alacağına dikkat çekti. İlçe merkezi ve kırsalda sorunların değil, hizmetlerin konuşulacağını dile getiren Aksoy, “31 Mart’tan sonra üretken belediyeciliğin ne olduğunu tüm halkımız görecek” dedi. 
 

“YAŞANABİLİR BİR GAZİPAŞA’NIN İNŞASI İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
Cumhur İttifakı bileşenleriyle 31 Mart’ta yapılacak seçimle Gazipaşa Belediyesi’ni kazanacaklarını dile getiren Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, “Gazipaşa, yıllardır hak ettiği hizmeti alamayan bir ilçe… Bizler çok çalışıp Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken ve çalışkan belediyecilik anlayışını Gazipaşa ile tanıştıracağız. Tarımdan turizme, altyapıdan üstyapıya, imardan çevre ve şehirciliğe, planlı uygulamalardan kalkınmaya, kültürden sanata, sağlıktan spora, hatta ve hatta bilimden sanayiye birçok alanda Gazipaşa’nın önünü ve ufkunu açmak için bu göreve talip oldum. Adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Gazipaşa’mızı, Ata’mızın adına yakışır bir şehir yapacağız. Bunu, şehirdeki Ayşe teyzemizin, kırsaldaki Mehmet amcamızın, bizden yaşanabilir bir şehir inşa etmemizi umut eden sevgili gençlerimizin desteği ile başaracağız. Yaşanabilir bir Gazipaşa’nın inşası için birlikte yürüyeceğiz” dedi. 
 

“BİR İLÇE, BİR BELEDİYE NASIL YÖNETİLİR HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”
“Türkiye’nin ikinci yüzyılında Gazipaşa’yı hak ettiği yere taşımak adına hep birlikte önemli bir adım attık” diyen Aksoy, “Antalya’da Hakan Tütüncü başkanımla, Gazipaşa’da ise bizimle Antalya’nın Altın Çağı’nı başlatmak üzere bu yola çıktık. Vatandaşlarımızın ve değerli dava arkadaşlarımın desteğini hissederek bu göreve talip olduğumu açıklamıştım. Sizlerden aldığım bu destek, sizlerin bize gösterdiği ilgi ve alaka ile ne kadar doğru bir karar aldığımı bugün daha iyi anlıyorum. Allah’ın izni, sizlerin teveccühü ile 31 Mart’ta Gazipaşa’da bu seçimden Cumhur İttifakı’nın zaferiyle çıkarsak, bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanın karşılıksız kalmayacağını hep birlikte göreceğiz. Bir ilçede 5 yılda neler yapılır, neler düzeltilir; bir ilçe, bir belediye nasıl yönetilir hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu. 


Toplantılarda, halkın sorularını da yanıtlayan Aksoy, halktan gelen istek ve şikayetleri ise tek tek not alıyor. 


Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy’a, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile partililer eşlik ediyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: AKSOY RÜZGARI ARDINA