Tarih: 03.02.2024 10:49

AKSOY, PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

GEÇTİĞİMİZ günlerde Yeni Mahalle İnönü Caddesi’ne seçim ofisini de açarak çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, bir yandan da ziyaretlerini sürdürüyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilçede sıkı ve planlı bir çalışma yürüten Aksoy, cuma günleri Belediye Fuar Alanı’nda kurulan meyve ve sebze pazarını ziyaret etti. 


TEZGAHLARI TEK TEK DOLAŞTI
Cuma pazarında pazarcı esnafı tarafından sevgiyle karşılanan Aksoy, tek tek bütün tezgahları dolaşıp vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Pazarcı esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, görüşmelerde esnaf ve vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklar, hayat pahalılığı ve düşük maaş gibi konularda vatandaşların taleplerini dinlediğini kaydetti. 


ESNAFA BOL VE BERKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ
Türkiye’nin ikinci yüzyılında Gazipaşa’yı hak ettiği yere taşımak adına çalışmalarına gece gündüz demeden devam edeceğini belirten Aksoy, “Bugün Cuma pazarımızı ziyaret ettik. Kıymetli pazar esnafımıza hayırlı işler diledik. Hemşehrilerimiz ile sohbet ettik. Bizleri güler yüzleri ve hoş sohbetleri ile karşılayan kıymetli pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Ekibimizle, teşkilatımızla, partimizle ve sizlerin desteğiyle tabii her şeyden önce Rabbim ’in izniyle bu seçimi kazanmak istiyoruz” dedi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —