AKSOY PARTİLİLERLE BULUŞTU

31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilçede sıkı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, Gazipaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyeleri ile buluştu.

SİYASET 6.02.2024 10:00:00 0
AKSOY PARTİLİLERLE BULUŞTU

GAZİPAŞA’DA Cumhur İtifakı’nın Belediye Başkanı Adaylığı açıklandığı günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile koordineli bir şekilde ziyaretlerin devam eden Mustafa Aksoy, ilçe örgütleri ile buluşmalara devam ediyor. Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Aksoy, Gazipaşa’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşundan bu yana hizmet eden parti üyeleriyle araya geldi. 


MHP’Lİ PARTİ ÜYELERİNİN DESTEĞİNİ ALDI
Başkan Adayı Aksoy, MHP’ye gönül veren, sahada kendisini yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen ilçe teşkilatı ile Gazipaşa Öğretmenevi’nde kalabalık ve coşkulu bir buluşma gerçekleştirdi. Katılımın oldukça yoğun olduğu buluşmada Aksoy, partililerle tek tek sohbet ederek, ilçeye dair hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatıp parti üyelerinden destek istedi. Partililerden destek sözü aldığını belirten Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Aksoy, “Gazipaşa’mızda Milliyetçi Hareket Partisi’ne kuruluşundan bugüne gönül vermiş ağabeylerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz ile akşam yemeğinde bir araya gelerek ilçemizin geleceği hakkında istişarelerde bulunduk. Birlikte daha güçlüyüz, heyecanımız dorukta. Zafer yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Birlikte Gazipaşa kazanacak” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: AKSOY PARTİLİLERLE BULUŞTU