Tarih: 22.01.2024 10:10

AKSOY MUHTARLAR İLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

CUMHUR İTTİFAKI Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı olan MHP’li Mustafa Aksoy, Gazipaşa’daki mahalle muhtarlarını akşam yemeğinde konuk etti. Öğretmen Evi’nde düzenlenen yemekli toplantıya ilçede görev yapan 53 mahalle muhtarından 47 ‘si iştirak ederek yoğun bir katılım sağlandı.


Gazipaşa’da, Cumhur İttifakı belediye başkanı adayı olarak gösterilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, ilçedeki mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Aksoy, tarafından organize edilen yemekli toplantı Gazipaşa Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıya Gazipaşa’da görev yapan 53 mahalle muhtarından 47’si iştirak etti.


“BÜTÜN MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR”
MHP ilçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü’nün de eşlik ettiği toplantıda Aksoy, muhtarlara seslenerek  “53 mahalleden seçilen bütün muhtarlar bizim için aynıdır, bizim için kıymetlidir, bizim için değerlidir” dedi.


“31 MART ZAFERLE TAÇLANACAK”
31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimine ilişkin muhtarların desteğini isteyen Aksoy, şöyle konuştu:  “Demokrasinin mihenk taşı olan bağımsız hür iradeye sahip olan çok kıymetli muhtarlarımız bugün davetimize icabet ettiniz, şeref verdiniz, sefalar getirdiniz, hoş geldiniz… Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum… 
Değerli muhtarlarım, kıymetli ailem, sayın başkanlarımızın da ifade ettiği üzere 31 Mart’ta bir mahalli idareler seçimi yapılacak. 31 Mart inşallah milletimizin teveccühüyle, desteğiyle sandığa gideceğiz ve Cumhur İttifakı olarak hem Gazipaşa’da hem Antalya Büyükşehir’de ittifakımızın adayları zaferle taçlanacak inşallah. Aynı zamanda 31 Mart seçimleri muhtarlarımızın da seçimleri. Dolayısıyla buradan başta şunu ifade etmek istiyorum. 


“MUHTARLARIMIZA DA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Mevcut muhtarlarımız başta olmak üzere mahallelerimizdeki yani 53 mahallemizdeki muhtar adayları da dahil olmak üzere şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Milletimin gönlüne girerek, milletimin duasını alarak ve desteğiyle inşallah belediye başkanı seçildiğimizde bizim için 53 mahalleden seçilen bütün muhtarlar bizim için aynıdır, bizim için kıymetlidir, bizim için değerlidir” 


Daha sonra karşılıklı soru ve cevap şeklinde geçen toplantıda tüm muhtarlar MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy’a başarı dileklerinde bulundular. Sonrasında basına kapalı devam eden program, muhtarlarla toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —