AKSOY HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

MHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, dün memleketi Gazipaşa’ya gelerek hemşehrileriyle buluştu. MHP ilçe binasında partililerle bir araya gelen Aksoy, esnaf ziyaretinde yoğun ilgiliyle karşılaştı.

SİYASET 15.04.2023 14:27:00 0
AKSOY HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 28. Dönem Milletvekilliği için Antalya’dan aday olan ve listede kendisine 3.sırada yer bulan Mustafa Aksoy, dün ilçeye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Gazipaşa’da hemşehrileriyle bir araya gelen Mustafa Aksoy, ilk olarak MHP İlçe Teşkilatı’nda partililerle buluştu. Partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Aksoy, ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP’li Aksoy, Aksoy, esnaf ziyaretinde yoğun ilgiliyle karşılaştı. 

“GAZİPAŞALI HEMŞERİLERİMİN DESTEKLEYECEKLERİNE İNANCIM TAMDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı koordinesinde milletvekili adayları ile karış karış bütün ilçeleri gezdiklerini belirten milletvekili adayı Aksoy, “Milliyetçi Hareket Partisi Antalya il başkanlığımızın koordinesinde milletvekili adaylarımızla beraber karış karış ilçelerimizi geziyoruz. Bugün Gazipaşa’dayız. Ayrı bir heyecan var bende. Doğduğum, çocukluğumun geçtiği, büyüdüğüm, her bir mahallesinde bisiklet sürdüğüm, çocukluk arkadaşlarımla misket oynadığım, ata topraklarımızdayım. Gazipaşa’da partilerimizde hemşerilerimizle buluşmanın heyecanını yaşıyorum. 14 Mayıs seçimlerinde Gazipaşa’ya hemşerilerim adını Gazi Mustafa Kemal’den alan Gazipaşalı hemşerilerimin bu evladını destekleyeceklerine inancım tamdır” dedi.

“GAZİPAŞA’DAN HAİN VE BÖLÜCÜ ÇIKMAZ”

Gazipaşalılardan destek isteyen Aksoy, “Buradan genç kardeşlerime, yaşıtlarıma, arkadaşlarıma bir mesaj iletmek istiyorum. 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili adayı olaraktan huzurundayım. 14 Mayıs seçimlerinde Gazipaşa’da yaşayan her bir arkadaşımdan, her bir dostumdan, her bir hemşerimden her bir köyümden oy istiyorum. Samimi bir oy istiyorum. Dua bekliyorum, destek bekliyorum. Çünkü bizler Gazipaşalıyız. Gazi Mustafa Kemal’den adını alan Gazipaşalılar olaraktan şunu ifade etmek isterim; Bu memlekette Yörükler diyarında iyi bir sosyal demokrat çıkar, iyi bir muhafazakâr çıkar, iyi bir solcu çıkar. Bu ilçede iyi bir ülkücü çıkar; ancak bu ilçenin hiçbir gencinden, hiçbir insanından asla ve kat’a hain çıkmaz, bölücü çıkmaz… Onlar laik, demokratik, sosyal, hukuk devletine inanmış, Gazi Mustafa Kemal’e bağlı, Atatürk ilkeleri ve inkılapları doğrultusunda hareket eden, bu güzel yöremizin güzel insanlarıdır” dedi. 

“ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ELEMANLARIYLA YOL YÜRÜMEYECEKLERİNİ ÜMİT EDİYORUM”

MHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, bu seçimde vatandaşların fetöcülerle ve terör örgütüyle yol yürümeyeceğini ümit ettiklerini dile getirerek, “Bu insanlar ümitle umut ediyorum ki; bu seçimde eli kanlı terör örgütünün elemanlarıyla, şer odaklarıyla yol yürümeyecekler, ümit ediyorum… Onlar, Fetö’cülerle yol yürümeyeceklerini ümit ve umut ediyorum. Onlar, vatanına milletine bağlı, sadakatle bağlı Kuvâ-yi Milliye ruhunda, Gazi Mustafa Kemal’in ilkelerinde ve cumhuriyetinin ikinci yüzyılında ne yapacaklarını biliyorlar. Kararlarını verdiklerini biliyorum. Şimdi buradan samimi duygularımla ifade etmek istiyorum. Bir Gazipaşa’nın evladı olaraktan, Çukurlu çocuğu olaraktan, Mustafa Aksoy olaraktan kendimi aziz hemşerilerime, önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” diye konuştu. 

“HER ŞEY MEMLEKET İÇİN”

Aksoy, “Bu kardeşinizi sizlere hizmet etmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisine göndereceğinizden eminim. Her bir arkadaşıma sevgi. Saygı muhabbetlerimi sunuyorum. Allah’a emanet olun, yaşlılarımı hasretle kucaklıyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. Tek yüreğiz biz biline, böldürtmeyiz biz biline, ne mutlu Türk’üm diyene. Her şey Gazipaşa için, Antalya için, memleket için diyorum” şeklinde konuştu. 

 


Anahtar Kelimeler: AKSOY HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU