Tarih: 27.04.2023 13:19

AKSOY HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Facebook Twitter Linked-in

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili seçim çalışmalarına memleketi Gazipaşa’da devam etti. Milletvekili adayı Mustafa Aksoy, saat 11.00’de Gazipaşa Sanayi Sitesi esnafını ile bir araya geldi. Aksoy’a, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve parti yöneticileri, MHP Gazipaşa Belediye Meclis Murat Özgen, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü eşlik etti. Bütün esnafların tek tek taleplerini dinleyen Aksoy, milletvekili olduğu zaman sanayi esnafına da gereken desteği vereceğini söyledi. Esnaflarla ve Gazipaşa halkıyla sürekli istişare içinde olduklarını belirten Aksoy, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı koordinesinde karış karış bütün ilçeleri gezdiklerini belirtti. 

“GAZİPAŞALI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Gazipaşalı olmaktan dolayı her zaman gurur duyduğunu dile getiren milletvekili adayı “Doğduğum, çocukluğumun geçtiği, büyüdüğüm, her bir mahallesinde bisiklet sürdüğüm, çocukluk arkadaşlarımla misket oynadığım, ata topraklarımızdayım. Gazipaşa’da partilerimizde hemşerilerimizle buluşmanın heyecanını yaşıyorum. 14 Mayıs seçimlerinde Gazipaşa’ya hemşerilerim adını Gazi Mustafa Kemal’den alan Gazipaşalı hemşerilerimin bu evladını destekleyeceklerine inancım tamdır.” diye konuştu.

“HER BİR HEMŞEHRİMDEN OY İSTİYORUM”

“14 Mayıs seçimlerinde Gazipaşa’da yaşayan her bir arkadaşımdan, her bir dostumdan, her bir hemşerimden her bir köyümden oy istiyorum.” diyen Aksoy, “ Sevgili Gazipaşalılar. Sizden samimi bir oy istiyorum. Dua bekliyorum, destek bekliyorum. Çünkü bizler Gazipaşalıyız. Gazi Mustafa Kemal’den adını alan Gazipaşalılar olarak laik, demokratik, sosyal, hukuk devletine inanmış, Gazi Mustafa Kemal’e bağlı, Atatürk ilkeleri ve inkılapları doğrultusunda hareket eden güzel insanlarız. Bu kardeşinizi sizlere hizmet etmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisine göndereceğinizden eminim. Gazipaşa’nın evladı olarak, Çukurlu çocuğu olarak, Mustafa Aksoy olarak, kendimi aziz hemşerilerime, önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum”  şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —