AKSOY GAZİPAŞA’DAN DESTEK BEKLİYOR

Gazipaşalılardan destek bekleyen MHP Antalya Milletvekili Adayı Aksoy, “Benim hemşehrilerim, Atatürkçüdür, benim hemşehrilerim milliyetçidir.

SİYASET 1.05.2023 14:20:00 0
AKSOY GAZİPAŞA’DAN DESTEK BEKLİYOR

'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' diye slogan atan Türk gençlerine it sürüleri diyen Atatürk ve Türk düşmanı HDP’liler ile aynı safta yer almaz” dedi. 

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, Gazipaşa Manşet Gazetesini ziyaret etti. Gazete ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu tarafından karşılanan MHP’li Aksoy, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’ne sıkı bir şekilde hazırlandığını belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı koordinesinde karış karış bütün ilçeleri gezen Aksoy, Gazipaşa’dan bir kez daha destek istedi. 

HEMŞEHRİLERİMİN OYLARINA TALİBİM

Antalya genelinde gezilmedik ilçe ve mahalle bırakmayan Aksoy, Antalya’nın sorunlarını bildiğini, çözülemeyecek hiçbir sorunun bulunmadığını ifade etti. Gazipaşa’yı ve Antalya’yı en iyi şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) temsil etmek istediğine vurgu yapan Aksoy, “Gazipaşa’daki tüm hemşehrilerimin oylarına talibim” dedi. 

İYİ PARTİLİLERE DE SESLENDİ

6’lı Masa’da yaşananlar ve HDP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesinden rahatsız olan iyi partililere de seslenen Aksoy, “Partimizden gidip yollarını ayıran vatandaşlarımıza da seslenmek istiyorum. 6’lı Masa’da yaşananlar ve HDP gerçeğinden rahatsız olup, vicdanen kendisini rahatsız hisseden vatandaşlarımızın oylarına da talibim” ifadelerini kullandı. 

“BENİM HEMŞEHRİLERİM, ATATÜRKÇÜDÜR, BENİM HEMŞEHRİLERİM MİLLİYETÇİDİR”

Sevgili hemşehrilerim. Hepinizden samimi bir oy istiyorum. Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Çünkü bizler Gazipaşalıyız. Adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Gazipaşalılarız. Gazi Mustafa Kemal’e bağlı, Atatürk ilkeleri ve inkılapları doğrultusunda hareket eden bireyleriz. Bu seçim ülkemiz için çok önemli bir seçim. Bu seçimde oy kullanırken aklımızı, mantığımızı, milli duygularımızı, Atatürk ve vatan sevgimizi ön planda tutalım. Benim hemşehrilerim, Atatürkçüdür, benim hemşehrilerim milliyetçidir, benim hemşehrilerim vatanını, milletini sever… 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' diye slogan atan Türk gençlerine it sürüleri diyen Atatürk ve Türk düşmanı HDP’liler ile aynı safta yer almaz. Çünkü Gazipaşa’nın evlatları bu bilinçtedir. 14 Mayıs’ta tercihini kimden yana yağacağını iyi bilir” şeklinde konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: AKSOY GAZİPAŞA’ DESTEK BEKLİYOR