AKSOY, ESNAFI ZİYARET ETTİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilçede sıkı bir çalışma yürüten Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, beraberindeki Ak parti ve MHP’lilerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNDEM 8.02.2024 10:28:00 0
AKSOY, ESNAFI ZİYARET ETTİ

CUMHUR İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, beraberindeki parti teşkilatları ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Aksoy, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Talep ve önerileri de dinleyen Aksoy, ilgi ve alakalarından dolayı esnaf ve vatandaşlara ayrıca teşekkür etti.


“ESNAF KARDEŞLERİMİZE KIYMETLİ DÜŞÜNCELERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaret programlarının ardından değerlendirmelerde bulunun Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, “Fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarımızla zaten bir araya geliyoruz. Bu tarz buluşmalarda istek ve sorunları istişare ediyoruz. Şehrimizi hep birlikte yönetmek için, Gazipaşa’mızın değişimi ve gelişimi için gerekli olan gayreti halkımız teveccüh gösterirse hep birlikte sergileyeceğiz. Esnaf kardeşlerimize kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: AKSOY ESNAFI ZİYARET