AKŞENER İÇİN OTOBÜS KALDIRACAKLAR

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, perşembe günü başlayacak olan 3’üncü Demre Festivali'nin açılışına katılacak. İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz, Demre’ye gidecek partililer için Gazipaşa’dan otobüs kaldıracaklarını açıkladı.

GÜNDEM 25.10.2022 10:18:00 0
AKŞENER İÇİN OTOBÜS KALDIRACAKLAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Ekim Perşembe günü Antalya’nın Demre ilçesine gelecek. Akşener, Demre Belediyesince bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek Demre Festivali'nin açılışına katılacak. Festival kapsamında Demre’de bulunacak olan Akşener, Antalya’nın farklı ilçelerinden festivale katılan partililerle bir araya gelecek.

GAZİPAŞA’DAN OTOBÜS KALKACAK

İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, 3’üncü Demre Festivali'nin açılışına katılacaklarını açıkladı. İYİ Parti Gazipaşa Teşkilatı, meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla kalabalık bir şekilde Demre’ye gideceklerini belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi, Demre’de karşılayacağız. İlçe teşkilatımız, meclis üyelerimiz ve partililerimizle Demre’de olacağız. 27 Ekim Perşembe günü Gazipaşa’dan Demre’ye otobüs kaldıracağız. Genel Başkanımızın da katılacağı Demre Festivali'ne gitmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: AKŞENER OTOBÜS KALDIRACAKLAR