AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSLARI DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde devam eden akıl ve zeka oyunları eğitimi, çocukların ve gençlerin zihinsel becerilerini geliştirmeye devam ediyor.

3.04.2024 10:55:00 0
AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSLARI DEVAM EDİYOR

Çocukların ve gençlerin zihinsel becerilerini geliştirmek, problem çözme becerilerini güçlendirmek ve özgüvenlerini artırmak amacıyla düzenlenen akıl ve zeka oyunları eğitimleri, İlçede katılımcılara açık sürüyor.  Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde devam eden eğitimler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde görevli eğitmen Nazmiye Akbaş tarafından veriliyor. Satranç, mangala, dama, go, sudoku, zeka oyunları gibi çeşitli akıl zeka oyunları öğretildiği eğitimler ile çocuk ve gençlerin dikkat, hafıza, planlama, problem çözme, mantık yürütme gibi becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.


“HEM EĞLENİP, HEM ÖĞRENİYORLAR”
Akıl ve zeka kurslarına katılan çocuk ve gençlerin hem öğrenip hem eğlendiğini vurgulayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Çocukların duygusal ve sosyal becerilerinin geliştirilmesi hedefiyle açılan kurslarımız sayesinde öğrencilerimiz için oldukça eğlenceli ve eğitici geçen derslerimiz ile ders dışı vakitlerini de verimli geçirme alışkanlığı ediniyorlar. Eğitmenimiz tarafından öğretilen çeşitli akıl ve zeka oyunları ile el ve göz koordinasyonu, dikkat dağınıklığının giderilmesi gibi zekayı geliştiren oyunlar oynatılıyor” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27