AKÇOCUK’TAN TEKNOFEST’Lİ GENÇLERE DESTEK

.

GÜNDEM 3.10.2023 16:18:00 0
AKÇOCUK’TAN TEKNOFEST’Lİ GENÇLERE DESTEK

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk, İzmir’de düzenlenen uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e Gazipaşa’dan katılan 45 öğrenciye ulaşım hizmeti ile konaklama desteğinde bulundu.

 

DÜNYA’NIN en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılmak için Gazipaşa’dan 45 lise öğrencisi cuma günü İzmir’e hareket etti. Öğretmen Yunus Koç’un önderliğinde İlçedeki farklı okullarda eğitim gören öğrenci ve öğretmenlerin yer aldığı kafile, Gazipaşa Merkez Camii önünden İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın yaptığı duanın ardından uğurlandı. 

 

GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Dua ve uğurlama programına AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk da katıldı. Akçocuk, teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, söyleşiler ve bilim şovları başta olmak üzere çok sayıda bilim ve kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapan dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılım sağlayan 45 lise öğrencisinin ulaşım hizmeti ile konaklama masraflarını üstlendi.

 

“MADDİ MANEVİ GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Maddi ve manevi her zaman gençlerin yanında olduğunu belirten Ak Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk, “TEKNOFEST ülkemiz için çok büyük bir kazanım. Binlerce gencimizin geleceğini şekillendirmede rol model olan bu etkinliğin yankılarını yurt dışından dahi duyabiliyoruz. Böylesine önemli bir festivale katılmak isteyen gençlerin talebine duyarsız kalmamız düşünülemezdi. TEKNOFEST gezisinin gençlerimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.>Vildan RENDE