AKÇOCUK'TAN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

ANTALYA Orman Bölge Müdürlüğünün düzenlediği kahvaltı programına katılan Akçocuk, Orman Bölge Müdürlüğü yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundu.

GÜNDEM 3.05.2023 18:37:00 0
AKÇOCUK

Gazipaşalı Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, Antalya Orman Bölge Müdürlüğünün düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Kahvaltı sonrası Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Serdar Kaçmar, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ve Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Orhan Aksoy'u ziyaret eden Akçocuk, yetkililerle fikir alışverişinde bulundu. 

Havaların ısınmasıyla yaz sezonu mesaisine başlayan Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne gerçekleşen ziyaretlerde Akçocuk; “Ciğerlerimiz Yanmasın, Yeşili Koru, Doğayı Sev” sloganı ile Antalya Bölge Müdürlüğü ile birlikte planlı çalışmalara destek vereceğini dile getirdi. Yerel ölçekli orman yangınları önleme ve yangınlar ile nasıl mücadele edilebilir, halkın üzerine düşen görevler nelerdir? Bu konulara ilişkin planlamalara ve çalışmalara destek vereceklerini ifade eden Akçocuk, “Daha yeşil çevre için, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle vatandaşlarımızın yaşam alanlarına ve canlı barınaklarına yangının ulaşmaması ve yangına sebebiyet vermemesi için, yaşam alanları çevresinde önlem alınması hususunda vatandaşlara büyük görev düşüyor. Canlarımız yanmasın” diyerek, çalışmaları için Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.