AKÇOCUK’TAN MUHTARLARLA ADAY ADAYLIĞI İSTİŞARESİ

AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk, aday adaylığına ilişkin ilk toplantısını muhtarla gerçekleştirdi. Akçocuk sürece ilişkin muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

SİYASET 9.10.2023 13:47:00 0
AKÇOCUK’TAN MUHTARLARLA ADAY ADAYLIĞI İSTİŞARESİ

Toplantı, geçtiğimiz gün Cebeli’de faaliyet gösteren restoranda gerçekleşti. Burada mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk, belediye başkanlığı aday adaylığı hakkında muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Burada muhtarlara seslenen Akçocuk, “Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz Hoş geldiniz… Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün önemli bir yapı taşını oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda demokrasimizin de en temel yapı taşını oluşturur. Halkımızın oyları ile işbaşına gelen siz değerli muhtarlarımız bana göre, göreviniz son derece önemli. Bunun bilinciyle bizler de çıktığımız AK Parti Gazipaşa Belediye başkan aday adaylığı sürecine muhtarlarımızla birlikte istişare ederek başlatmak istedik. 

 

SİZLER HALKIN İÇİNDESİNİZ

Sözlerimi çok fazla uzatmak istemiyorum. Bugün ve Allah nasip ederde bizlere bu şehre hizmet etme fırsatı verilirse muhtarlarımızın işimizi kolaylaştıracağının farkındayım. Ben muhtarların karşısında konuşmak yerine dinlemenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü sizler halkın içindesiniz. Mahallelerinizin sorunlarını en küçük ayrıntısına kadar biliyorsunuz. Bu sorunların çözümü noktasında ilettiğiniz her bilgi icra makamı yöneticiler için altın değerinde bilgiler. Sizlerin teveccühü, Cenabı Allah’ın takdiri ile bizlere görev verilirse hizmet ağımızın göbeğinde muhtarlarımızın olacağını göreceksiniz. 

 

“DAVETİMİZE KATILDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yerel yönetimlerle halledilebilecek talepleri kendi aramızda halledeceğiz. Genel yönetimin halledebileceği talepleriniz içinse, birlik olacağız ve haklı talebimizi alıncaya kadar mücadelemizi bırakmayacağız. Bunun sözünü şimdiden sizlere veriyorum. İlçemiz için üzerinde uzun yıllar çalıştığımız, ilginizi çekecek çok önemli projeler hazırladık. Şehrin kimliğini yansıtan bir şehir meydanı, küçük organize sanayi sitesi, toplu ulaşım, havalimanının avantajını kullanabileceğimiz turizm yatırım planlamaları gibi pek konu üzerinde çalışmalar yaptık. Bunların detayını sizlere anlatarak sıkmak istemiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde bu konulara da değinerek sizlere bilgiler vereceğim. Siz değerli muhtarlarımıza bir kez daha davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.