Tarih: 19.01.2023 12:49

AKÇOCUK SEÇİM STARTINI VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri için geri sayım sürerken, milletvekili aday adayları da belli olmaya başladı. AK Parti’nin önde gelen isimleri arasında yer alan Gazipaşalı Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, 2023 Genel Seçimlerinde Antalya milletvekili aday adayı olmaya hazırlanıyor. 2018 seçimlerinde de aday adayı olan Akçocuk, 2018 seçimlerinden sonra da indiği sahadan ayrılmadı. Beş yıldır halkın içinde saha çalışmasına devam eden Akçocuk, milletvekili olarak hizmet etmek istiyor.  
TAM BİR DAVA ADAMI
2018 seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmemesine rağmen partiye küsmeyen ve parti için çalışmalarına devam eden Akçocuk, AK Parti için dava adamı olduğunu kanıtladı. Geride bıraktığımız dönemde parti ve saha çalışmalarından geri kalmayan AK Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Akçocuk, Gazipaşa ve Alanya başta olmak üzere Antalya’nın doğu ilçelerinde yaptığı çalışmalarla büyük bir kitleyi arkasına almayı başardı. Vizyoner kimliği ile halkın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan Akçocuk, sahada yaşanan sorunlar karşısında tecrübe edindiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çözülemeyecek bir sorun olmadığını dile getirerek, önümüzdeki günlerde aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı.  
MESLEKTAŞLARININ TAM DESTEĞİNİ ALDI
Akçocuk, aday adaylığı süreci kapsamında ilk olarak ‘evim’ dediği, Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı (ALSMO) ziyaret etti. Burada ALSMO Başkanı Önder Kıvrak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Akçocuk, meslektaşlarıyla görüşme gerçekleştirdi. Meslektaşlarının tam desteğini arkasına alan Akçocuk’un aday adaylığına ilişkin ilk duyuru buradan yapıldı. ALSMO’dan yapılan açıklamada, “Meslektaşımız Mustafa Akçocuk’un ziyaretlerinin ilk durağı odamız olmuştur. Çıkmış olduğu milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kendisine odamız yönetim kurulu ve tüm meslektaşlarımız adına başarı dileriz” ifadesi kullanıldı.
HEM HAYIRSEVER HEM SPORSEVER 
Partisi’ne bağlı, teşkilatçılığı ile bilinen ve maddi-manevi hizmetlerini eksik etmeyen Akçocuk, spora ve sporcuya verdiği destekler ile sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan, halkın içinden Gazipaşalı hayırsever Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, bir Gazipaşalı olarak; Antalya’yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek istiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —