Tarih: 23.11.2023 10:09

AKÇOCUK, BAŞVURU DOSYASINI TESLİM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını duyuran Mustafa Akçocuk, aday adaylığı başvurusunu yaptı. AK Parti ilçe binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Akçocuk, “Gazipaşa’da artık sorunlar değil, eserler konuşmalı. Yapacağımız projeler ile ilçemizde refah seviyesini yükseltecek, hükümetimizin de desteği ile Gazipaşa’mızın hak ettiği hizmeti almasını sağlayacağız” dedi. 


AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Dün 13.00’te Gazipaşa İlçe Teşkilatı’na gelerek, aday adaylığı için resmi başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ramis Yiğit’e teslim eden Akçocuk, kendisini desteklemek için parti binası önünde toplanan kalabalığa seslendi. Hayata geçirmek istediği projelerden de bahseden Akçocuk, “Milletimize hizmet için kurulmuş “Ak Davanın” bir neferi olarak yıllardır partimiz için sahada koşturmuş, verilen hiçbir görevden kaçmamış, teşkilatlarımızı ve teşkilatçılığın önemini en üst düzeyde idrak etmiş bir kardeşiniz olarak AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirmek üzere huzurlarınızdayım” dedi.


“SORUMLULUK ÜSTLENMEKTEN HİÇBİR ZAMAN KAÇMADIM”
Gerek siyasi hayatında gerek ise iş hayatında, sorumluluk üstlenmekten hiçbir zaman kaçmadığını dile getiren Akçocuk, “Hamdolsun bugüne kadar üstlendiğim tüm sorumlulukları layığı ile yerine getirdim. Şimdi ise Gazipaşa’mız için yeni fikirler, yeni umutlar ile belediye başkanlığı görevine talip oldum. Genç, dinamik, çalışkan ve tecrübeli bir dava arkadaşınız olarak hep birlikte, omuz omuza vererek bizlere düşeni yapıp, görev verildiği takdirde Gazipaşa’yı yeniden AK Belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız” İfadelerini kullandı.


AKÇOCUK, PROJELERİNİ ŞU ŞEKİLDE SIRALADI 
Akçocuk, “AK Belediyecilik anlayışını Gazipaşa’ya tam manasıyla göstermek için hazırladığımız bazı projelerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum” diyerek göreve gelmesi halinde gerçekleştireceği projelerini ise şu şekilde sıraladı: 


1- İlk işimiz ilçemize, şanına yakışır bir Şehir Meydanı kazandırmak olacak.
2- Şehir merkezinde yaşanan otopark sorununu çözeceğiz.  
3- İlçenin toplu ulaşım sorununu çözeceğiz. 
4- Arıtma sorununu gidererek sahillerimizi sağlıklı ve güvenilir hale getireceğiz, 
5- Bitmeyen 18. madde uygulamalarını tamamlayıp, ilçemizin dokusuna uygun turizm yapılanması ile ilçemizin turizmden gereken payını almasını sağlayacağız, 
6- Havaalanının ekonomik rantının ilçemizde kalmasını sağlayacağız.  
7- İlçemize yakışır bir belediye hizmet binasını ilk iki yılda ilçemize kazandıracağız. 
8- Hükümetimizin de desteği ile üniversitemizin derslik sayısını artırarak öğrenci sayısının artmasını sağlayacağız.
9- Unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi yaşatacağız.  
10-  Tarım ve organize sanayi üzerine yapmış olduğumuz çalışmalar ilçemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağız.
11- Balıkçılığa hak ettiği kıymeti vereceğiz.  
12- Belediyemize ait kaynakları ve arazileri satmayacağız. Bu kaynakları ve arazileri sürekli gelir getiren kaynaklar haline getireceğiz. Böylece istihdamı artırıp çalışmak için ilçe dışına gitmek zorunda kalan kardeşlerimizi bu çileden kurtaracağız.


“GAZİPAŞA’DA ARTIK SORUNLAR DEĞİL, ESERLER KONUŞMALI”
Daha birçok projeyi ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağını dile getiren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk, konuşmasına şöyle devam etti: “Yapacağımız projeler ile ilçemizde refah seviyesini yükseltecek, hükümetimizin de desteği ile Gazipaşa’mızın hak ettiği hizmeti almasını sağlayacağız.  Sevgili Hemşerilerim; Değerli vaktinizi daha fazla almak istemiyorum. Bir kısmını anlattığımız projelerimizin dışında seyir terasları, mesire alanları, parklar ve benzeri birçok eseri de ilçemize kazandıracağız. Ancak biz bunları rutin bir belediyecilik hizmeti olarak değerlendiriyor, proje olarak görmüyoruz. Gazipaşa’mıza grup ve şahısların menfaat planlarından, çatışma ve tartışmalarından uzak, istişare ve ortak akıl kültürü anlayışını yerleştireceğiz. Mazeret üreterek, borç edebiyatı yaparak ilçemizin 5 yılını heba etmeyeceğiz. İlçemize hizmet üreteceğiz. Saygıdeğer katılımcılar, doğup büyüdüğüm bu şehirde artık sorun değil, eserler konuşulmalı. Eserler de ben sen değil, biz olgusuyla kazandırılabilir. Beni sabırla dinlediğiniz ve heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyor, siz kıymetli hemşehrilerimin desteğini bekliyorum. Yerel seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah’a emanet olun.” >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —