AKBUZ, EKMEL'E MUHTAR ADAYI

HALİL Akbuz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için Ekmel Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 17.11.2023 10:35:00 0
AKBUZ, EKMEL

Gazipaşa’nın Ekmel Mahallesi’nden önümüzdeki yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıklayan Halil Akbuz, 15 yıldır Ekmel Mahallesi’nde ikamet ettiğini ve mahallesinin eksiklerini yakından takip ettiğini dile getirdi. 


“DAHA İYİ HİZMET İÇİN ADAY OLDUM”
Sanayide esnaf olduğunu belirten Akbuz, mahallesine daha iyi hizmet verebilmek için aday olduğunu açıkladı. Ekmel Mahalle sakinlerinden destek beklediğini kaydeden Ekmel Mahallesi Muhtar Adayı Halil Akbuz, “Uzun bir süredir mahallemin sorunlarını tespit ediyor ve mahallemin sıkıntılarıyla bireysel olarak ilgileniyordum… Mahallem için daha önce de mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim… Ben mahallemi seviyorum… Mahallemde yaşıyorum… Suyunu içiyorum… Havasını soluyorum… Gece-gündüz, 7-24 mahallem için ne gerekiyorsa yapacağım ve buna hazırım” dedi.


“EKMEL HİZMETLERDEN YOKSUN KALDI”
Ekmel Mahallesi’nin en büyük sorununun merkez mahalle olmasına rağmen bu zamana kadar yeterli hizmeti alamadığını belirten muhtar adayı, “Ekmel, bu güne kadar resmi kurumlardan belediye de dahil olmak üzere hiç faydalanmadı… Hizmetlerden hep yoksun kaldı… Biz bu açığı kapatacağız…” şeklinde konuştu.
 

“MAHALLEMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”
Akbuz, mahallenin desteği ile bu görevi başarılı bir şekilde yapacağına inandığını dile getirerek şöyle devam etti:  “Mahalleme hizmet adına çıktığım bu yolda adaylığımı açıkladığım ilk adımında sizlerden gelen büyük destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Önümüzde seçim tarihine kadar uzun bir süreç var ama biz şimdiden mahallemize yapacağımız her alanda yenilik ve gelişmelerin projelerini oluşturmaya başladık. Mahallemizi daha güzel ve yaşanılabilir bir hale getirmek için gerek mahallemiz sakinleri gerekse yetkililerle istişare edeceğim. Siz değerli mahallemden desteklerinizi bekliyorum.”  >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: AKBUZ EKMEL' MUHTAR ADAYI